Βόλος Τραγωδία: Γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή και πέθανε δύο ώρες μετά στα χέρια των γιατρών

Η παράσυρση της γυναίκας από μηχανάκι στάθηκε τελικά μοιραία για τη ζωή της. Ο τραυματισμός της αρχικά δεν προκάλεσε ανησυχία για τη ζωή της. Ο Βόλος περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας από ιατροδικαστή…

Πέθανε η ηλικιωμένη γυναίκα που χθες το πρωί (26-09-2020) παρασύρθηκε από δίκυκλο στην οδό Δημητριάδος στον Βόλο. Η 88χρονη γυναίκα περίπου στις 10.30 το πρωί, στην Δημητριάδος μπροστά από τα ΕΛΤΑ του Βόλου, είχε τραυματιστεί στα πόδια μετά την παράσυρσή της από δίκυκλο, με οδηγό έναν 23χρονο.

Η 88χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και παρέμεινε για νοσηλεία στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου, όπου περίπου στη 13.00 το μεσημέρι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να την επαναφέρουν, δυστυχώς, η 88χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ ο νεαρός αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr