Βόλος: Το ραντεβού στο ξενοδοχείο Δεν κύλησε όπως περίμενε – Η Νύχτα που θα θυμάται για Πάντα!

Όταν ξεκινούσε για το ξενοδοχείο δεν έβαζε στο μυαλό του αυτά που έμελλε να συμβούν. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν συζητήσεις…
Νέα υπόθεση μαστροπείας στον Βόλο διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης. Ενας 43χρονος από την Αθήνα, μέσω ιστοσελίδας, δέχονταν ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις σε ξενοδοχείο του Βόλου. Αστυνομικoί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έκλεισαν ραντεβού με τον άνδρα υποδυόμενοι τους πελάτες.

Στο σημείο του ραντεβού εμφανίστηκε χθες (11-12-2018) αστυνομικός ως πελάτης και όταν ο 43χρονος παρέλαβε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, προσήχθη και εναντίον του άγνωστου, ως τώρα, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας σχηματίστηκε δικογραφία.


Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, η οποία είναι πταίσμα κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος αγνώστου, η οποία αφορά στον διαχειριστή της ιστοσελίδας που αναζητείται.

Πηγη newsit.gr