Πήγε στο Νεκροτομείο για να Παραλάβει το Πτώμα της Γυναίκας του. Τότε Βλέπει τον Γιατρό με Κατεβασμένο το Παντελόνι να...
Www.true.gr

Πήγε στο Νεκροτομείο για να Παραλάβει το Πτώμα της Γυναίκας του. Τότε Βλέπει τον Γιατρό με Κατεβασμένο το Παντελόνι να…

Το να χάσεις κάποιον αγαπημένο είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο, κυρίως επειδή ξέρεις πως δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω.

Για έναν σύζυγο στον Βολιβία που μόλις έχασε την γυναίκα του, είναι πολύ επίπονο να βλέπει το άψυχο σώμα της. Αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος γι’αυτό που είδε στο νεκροτομείο όταν πήγε να την αποχαιρετήσει.

Μπαίνοντας στο νεκροτομείο, σοκαρίστηκε όταν είδε έναν νοσοκόμο να το κάνει με το άψυχο σώμα της γυναίκας του που είχε πεθάνει από αναπνευστικά προβλήματα. Ο σύζυγος χτύπησε πολύ άσχημα τον νοσοκόμο πριν τον παραδώσει στις αρχές. Ο Grover Macuhapi, ο 27χρονος νοσοκόμος στο Hospital de Clinicas, τώρα κατηγορείται για την βεβήλωση του νεκρού σώματος.

Ο θλιμμένος σύζυγος πήγε να συμπληρώσει κάτι χαρτιά και να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα της νεκρής του γυναίκας. Όταν γύρισε όμως στο νεκροτομείο για να την αποχαιρετήσει, είδε τον άντρα με κατεβασμένα τα παντελόνια από πάνω της.Ωστόσο, οι αρχές δεν κατάφεραν να κατηγορήσουν τον άντρα για νεκροφιλία αφού το αδίκημα δεν υπάρχει στην νομοθεσία της Βολιβίας. Αντιθέτως, θα κατηγορηθεί για «βεβήλωση πτώματος» και «άσεμνες πράξεις.»

Η οικογένεια τώρα θέλει να δικαιωθεί καθώς πιστεύουν πως η πράξη του νοσοκόμου είναι αδικαιολόγητη, κυρίως επειδή εκμεταλλεύτηκε το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr