Δύο πολυτελή σπίτια στην Τουρκία απέκτησε – εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία – η ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα.

Σύμφωνα με πηγή της ρωσικής αντιπολίτευσης, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, η πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης έχει τώρα μια εξοχική κατοικία στη νότια Τουρκία και ένα σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.

Τα ακίνητα αποκτήθηκαν στην Τουρκία μέσω ενός μεσάζοντα και στενού συνεργάτη του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως υποστήριξε ο ρωσικής καταγωγής Ισραηλινός επιχειρηματίας Λεονίντ Νεβζλίν, 62 ετών, πρώην συνιδιοκτήτης του πετρελαϊκού γίγαντα Yukos και κορυφαίος αντίπαλος του Πούτιν.
Ενδιάμεσος «μέσω στενού βοηθού του Ερντογάν…. οργάνωσε την αγορά ενός εξοχικού για την Αλίνα Καμπάεβα στη νότια Τουρκία και ενός σπιτιού στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Nεβζλίν.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος είχε «διαθέσει» άνδρες της προεδρικής του φρουράς στα ακριβά αυτά σπίτια. Ωστόσο, δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα ακίνητα.

Η Καμπάεβα φημολογείται ότι έχει δύο ή τρία παιδιά με τον Πούτιν, 69 ετών, και έχει επίσης διατυπωθεί ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός ότι είναι και πάλι έγκυος.

Νωρίτερα φέτος είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Καμπάεβα βρισκόταν στην Ελβετία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, έχει θεαθεί δυο φορές αυτόν τον μήνα στο θέρετρο του Σότσι και στην Αγία Πετρούπολη.

Πηγή : newsit.gr