Στις φυλακές της της Θήβας παραμένει κρατούμενη η Έφη Κακαράντζουλα, έχοντας καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η ίδια είχε σχολιαστεί πολύ για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, έντονα μακιγιαρισμένη και χτενισμένη, με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου να δίνει τώρα ακόμα περισσότερες σχετικές πληροφορίες για τη ζωή της 36χρονης στη φυλακή.

Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι συγκρατούμενες της Έφης την περιγράφους ως «μία ψυχρή γυναίκα που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεσή της». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μάλιστα, έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει στην αποθήκη της φυλακής καθώς… έκλεψε κάποια ρούχα, πέρασα Πειθαρχικό και της απαγορεύτηκε να ξαναεργαστεί στη φυλακή!

Για την 36χρονη βιτριολίστρια μίλησε στην εκπομπή και η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μερικούς μήνες πριν, αποκαλύπτοντας πως η Κακαράντζουλα δέχτηκε επιθέσεις στη φυλακή λόγω της φύσης του εγκλήματός της:

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».

πηγη: dailymedia.com.gr