Σοκαριστικά βίντεο λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση στην Γαληψό της Καβάλας, στα οποία αποτυπώνεται η διαδικασία ανάσυρσης των δύο επιβατών του οχήματος που έπεσε με υπερβολική ταχύτητα πάνω στο φορτηγάκι της κάβας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι εικόνες του δυστυχήματος που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα κόβουν την ανάσα. Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό που έχει εξασφαλίσει το newsit.gr το σημείο που σημειώθηκε η σύγκρουση έχει μετατραπεί σε ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο.

Παντού υπάρχουν σπασμένες λαμαρίνες αλλά και μπουκάλια με ποτά τα οποία έχουν φύγει από το φορτηγάκι της κάβας, στο οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα ο 60χρονος υπάλληλος που βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο ένα από τα βίντεο του newsit.gr φαίνεται το μπορντό Audi το οποίο είναι σφηνωμένο κάτω από το φορτηγό. Κάτοικοι της περιοχής το πλησιάζουν και προσπαθούν να δουν στο εσωτερικό του επιβατικού οχήματος, χωρίς ωστόσο να μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, αυτό που αντικρίζουν.

Όπως βλέπετε στο δεύτερο βίντεο που έχει εξασφαλίσει το newsit.gr, οι άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο έχουν βγάλει το αυτοκίνητο κάτω από το φορτηγό και προσπαθούν να ανασύρουν από το όχημα τους δύο επιβάτες.

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα ηλικίας 23 ετών και 22 ετών που βρήκαν τραγικό θάνατο. “Με την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο που έτρεχε σαν τρελό σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό εμπορίας ποτών. Οι πυροσβέστες τράβηξαν το όχημα και στη συνέχεια έκοψαν και λύγιζαν τις λαμαρίνες για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τους δύο νεκρούς, τον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτο» αναφέρει στο newsit.gr η αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου, Όλγα Αμπατζία.

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Είχαν βάλει αυτούς τους μπλε σάκους κάτω στον δρόμο για να τους πάρουν με τα πορτοκαλί φορεία που είχαν παραδίπλα. Ο Φώτης είχε εκτοξευθεί μπροστά στο βενζινάδικο. Στην άσπρη κολόνα φαίνονται τα αίματά του».

Κατά τη διάρκεια του τροχαίου τραυματίστηκε μια 43χρονη γυναίκα μαζί με την 14χρονη κόρη της που επέβαιναν σε ένα άλλο όχημα.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή : newsit.gr