Βίντεο Τραγωδία από το Μάτι: Καρέ - Καρέ Τα Τελευταία Λεπτά των 26 Ανθρώπων που Κάηκαν στην Ταβέρνα.
Www.true.gr

Βίντεο Τραγωδία από το Μάτι: Καρέ – Καρέ Τα Τελευταία Λεπτά των 26 Ανθρώπων που Κάηκαν στην Ταβέρνα.

Από τη μία πλευρά οι φλόγες, από την άλλη ο γκρεμός εγκλώβισαν τους άτυχους πολίτες

Δύο συγκλονιστικά βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr αποκαλύπτουν τα τελευταία λεπτά των 26 ανθρώπων στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής, λίγο πριν τον όλεθρο.

https://www.youtube.com/watch?v=Uv1M6j7-B-gΣτο ένα βίντεο, το οποίο έχει ληφθεί από εθελοντή δασοπυροσβέστη που κινείται με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή, δείχνει τα αυτοκίνητα που έχουν εγκαταλείψει οι οδηγοί σταματημένα και κλειδωμένα στη Λ.Ποσειδώνος. Οι πυροσβέστες ακούγονται να λένε ότι οι πολίτες «παράτησαν τα αυτοκίνητά τους και έφυγαν και πήραν και τα κλειδιά»

Πίσω τους βρίσκεται το πύρινο μέτωπο, ενώ μπροστά τους ο γκρεμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν, με τις τραγικές συνέπειες που ακολούθησαν.Στο δεύτερο βίντεο, ο εθελοντής με έναν φακό ψάχνει ανάμεσα στα καμένα αυτοκίνητα, τυχόν απανθρακωμένους.

Οι 26 εντοπίστηκαν νεκροί σε ένα χωράφι, κοντά σε ταβέρνα της περιοχής και στη θάλασσα. Οικογένειες ολόκληρες, μανάδες νεκρές με τα νεκρά παιδιά στην αγκαλιά τους εντοπίσθηκαν στο χωράφι. Οι άνθρωποι αναζητούσαν σωτηρία προς τη θάλασσα, αλλά ο πύρινος όλεθρος τους εγκλώβισε.

[Protothema]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr