Και όμως αυτή η Θεά είναι 53 ετών! Απολαύστε Jennifer Aniston σε επικό βίντεο

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι η αγαπημένη μας Ρέιτσελ απο Τα Φιλαράκια, η εντυπωσιακή ηθοποιός Jennifer Aniston είναι πλέον 53 ετών και αυτό γιατί δεν μας συμφέρει να παραδεχτούμε ότι έχουμε μεγαλώσει και εμείς.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον μόνο εμείς έχουμε μεγαλώσει αφού όπως θα δείτε και εσείς η Jennifer Aniston μπορεί να είναι πλέον 53 ετών αλλά μοιάζει πραγματικά με 20αρα.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston, μπορεί να μην έχει κάνει κάποια τεράστια καριέρα στον κινηματογράφο αφού ακόμα όλοι την βλέπουμε ως την Ρέιτσελ απο τα Φιλαράκια, σίγουρα όμως είναι απο τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς παγκοσμίως.

Κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται σχεδόν πάντοτε απο άψογο στιλ, ενώ θεωρείται μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz.

Εκεί όμως που κάνει πραγματικά θραύση είναι στον λογαριασμό της στο instagram, τον οποίο μάλιστα έχει ανοίξει σχεδόν πρόσφατα και έχει περισσότερους 39 εκατομμύρια θαυμαστές.

Γι’ αυτούς τους θαυμαστές η εντυπωσιακή Ελληνοαμερικανίδα Jennifer Aniston ανάρτησε αυτό το βίντεο οπου πραγματικά μας καθηλώνει τα φοβερά ανοίγματα της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Πηγή: tvfreaks.gr