Βιντεο σοκ: Στη Μύκονο ανεβάζουν 8χρονα πάνω σε μηχανες και γουρούνες!

Με μια λέξη μονο μπορει να περιγραφει η κατάσταση που επικρατεί αυτες τις μερες στους δρόμους ενός εκ των δημοφιλέστερων παγκοσμίως τουριστικών προορισμών, στη Μύκονο: Ασυδοσία.
Μια χούφτα αστυνομικοί ειναι αδύνατον να ελέγξουν τις ορδές των χιλιάδων τουριστών που καταφθάνουν στο νησί, πολλοί εκ των οποίων έρχονται με διάθεση να ξεπεράσουν τα όρια αδιαφορώντας για τους κινδύνους που παραμονεύουν και δη στους δρόμους καρμανιόλα του νησιού.

Από τη μια το κυκλοφοριακό χάος τις ώρες αιχμής που δημιουργεί ασυνήθιστα μποτιλιαρίσματα που όμοια τους συναντάς στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών και από την άλλη οι ασυνείδητοι οδηγοί που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας ενώ οι έλεγχοι των υποστελεχωμένων αρμοδίων Αρχών είναι ανύπαρκτοι για να τους σταματήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=UiYNIfZ5t6Y

Υπάρχουν δε και κάποιοι, για παράδειγμα, μια παρέα Ιταλών τουριστών τους οποίους εντοπίσαμε το μεσημερι της Τετάρτης σε κεντρικό δρομο του νησιού να οδηγούν γουρούνες και μηχανάκια έχοντας ως συνεπιβάτες 8χρονα , όπου μάλιστα ενα εκ των οποίων, οπως θα παρατηρήστε στο , δεν φοράει ουτε το απαραίτητο προστατευτικό κράνος.

Να θυμίσουμε οτι τόσο στη Μύκονο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα απαγορεύτηκε πρόσφατα η διέλευση αυτών των δημοφιλών τετράτροχων οχημάτων (γουρούνες) από 125 κυβικά και κάτω, αντί να απαγορεύσουν όλα τα οχήματα τέτοιου τύπου ανεξάρτητων κυβικών καθώς δικαίως έχουν χαρακτηριστεί φονικά εργαλεία στα χέρια άπειρων οδηγών που έρχονται στο νησί για να πιουν και να ξεφαντώσουν θέτοντας την ζωή τους και τις ζωές των άλλων σε άμεσο κίνδυνο.

Πηγή