Βίντεο Σοκ: Το Άλογό τους Μόλις Είχε Γεννήσει, αλλά Αμέσως Παρατηρούν Κάτι Παράξενο Ανάμεσα στα Πόδια του..
Www.true.gr

Βίντεο Σοκ: Το Άλογό τους Μόλις Είχε Γεννήσει, αλλά Αμέσως Παρατηρούν Κάτι Παράξενο Ανάμεσα στα Πόδια του..

Η Jenni είναι ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Saratoga Stud στην Νότια Αφρική. Είναι λάτρης των αλόγων, ιππεύτρια και φροντίστρια. Τον Νοέμβριο του 2014, ο κόσμος της Jenni άλλαξε προς το καλύτερο όταν ένα από τα αγαπημένα της άλογα, η Daisy έμεινε έγκυος για πρώτη φορά.

Eίχαν περάσει 7 μέρες από την ημερομηνία που ήταν να γεννήσει, όταν η Jenni και ο συνάδελφος της Guy κλήθηκαν στους στάβλους επειδή είχε αρχίσει ο τοκετός. Κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως για να βοηθήσουν το μωρό της Daisy, Don Quixote, να έρθει στον κόσμο. Εξεπλάγησαν με το μικρό του μέγεθος, δεδομένου ότι η Daisy είναι μεγαλόσωμο άλογο, αλλά ήταν ενθουσιασμένοι με την ομορφιά του.

Ξαφνικά, τα σκυλιά της Jenni άρχισαν να γαβγίζουν ανεξέλεγκτα. Όταν πήγαν με τον Guy να ελέγξουν τον πλακούντα, ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό. Η Jenni ένιωσε δύο πόδια μέσα στην Daisy. Γεννούσε… ξανά… και αυτή τη φορά το άλογο βρισκόταν σε ισχιακή προβολή.Το άλογο ξάπλωσε για να σπρώξει, αλλά μόλις είδε τον Don Quixote να στέκεται, το ενδιαφέρον της επικεντρώθηκε σε εκείνον, παρά στο να σπρώξει.

Τα επόμενα λεπτά ήταν πολύ σημαντικά, αφού οι πιθανότητες να επιζήσουν και τα δύο πουλάρια ήταν σχεδόν μηδαμινές. Ευτυχώς, η καρδιά του δεύτερου πουλαριού χτυπούσε. Ο Duet γεννήθηκε μικρόσωμος, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να σταθεί. «Πλέον περνάνε όλη τη μέρα έξω και πηγαίνουν στην μαμά τους μόνο για γάλα.Βοσκάνε έξω μαζί και γνωρίζουν και άλλα πουλάρια», είπε η Jenni.«Είναι και οι δύο χαρούμενες ψυχές και μας έχουν φέρει πολλή χαρά τους τελευταίους μήνες. Και τα δύο είναι πολύ εξημερωμένα, απολαμβάνουν την ανθρώπινη παρουσία και θα είναι για πάντα μέλη του Saratoga. Τα θεωρούμε θαύμα μετά από δύο δύσκολα χρόνια και δεν θα τα πουλήσουμε ποτέ.»

ΠΗΓΗ: dailymotion.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr