Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνουν την 10χρονη που εξαφανίστηκε για 2 ημέρες να τρέχει πίσω από μία γυναίκα.

Βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που η φερόμενη ως απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη έξω από βενζινάδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δημοσιοποιεί το Open, δείχνουν την 10χρονη που εξαφανίστηκε για 2 ημέρες να τρέχει πίσω από μία γυναίκα με μαυρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα.

Και οι δύο βρίσκονται έξω απο το βενζινάδικο της οδού Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αφού η γυναίκα την εγκατέλειψε στο βενζινάδικο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε σε ταξί.

Στη συνέχεια φαίνεται η 10χρονη να περιπλανιέται μόνη της, κρατώντας την τσάντα της και να πλησιάζει τον κύριο που ειδοποίησε τις αρχές.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα στην Κατερίνη, προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαχθείσα αποπειράθηκε να μπερδέψει τις αρχές αφού πιθανό γνώριζε πως οι αστυνομικοί είχαν την εικόνα και την περιγραφή της, και προσπάθησε να αλλάξει την εμφάνισή της κουρεύοντας τα μαλλιά της.

Η 10χρονη είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ επέστρεφε με συμμαθητή της από το σχολείο και εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, την οποία αρχικά είχε υποδείξει ο μικρός μαθητής, ενώ στην συνέχεια φέρεται να υπέδειξε και η ίδια η 10χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και πρώην γειτόνισσα, που γνώριζε καλά το παιδί, γι’ αυτό και τα βλέμματα των Αρχών είναι συγκεντρωμένα και σε μέλη της οικογένειας για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιους λόγους.