Όποιος είδε αυτό το Βίντεο έβρασε από Οργή... Εσύ Αντέχεις να το Δεις;
Www.true.gr

Όποιος είδε αυτό το Βίντεο έβρασε από Οργή… Εσύ Αντέχεις να το Δεις;

Γνωρίστε την Caitlin Finley. Είναι μία 22χρονη γυναίκα που ζει στο Kentucky. Πρόσφατα, έγινε πρωτοσέλιδο λόγω της παράξενης δουλειάς της.

Και αντίθετα από τις άλλες γυναίκες της ηλικίας της, η Caitlin δεν προσπαθεί να χάσει βάρος… αλλά να πάρει.

Όταν το παρακάτω βίντεο ανέβηκε στο YouTube, η Finley ζύγιζε περίπου 181 κιλά. Δεν ζυγίζει τόσο κατά λάθος. Αντιθέτως, βγάζει τα προς το ζην τρώγοντας τροφές με πολλές θερμίδες όπως πίτσα και γρήγορο φαγητό.

 Παρόλο που πολλοί δεν στηρίζουν τον τρόπο ζωής της, η Finley δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται. Επίσης, το πιο σημαντικό άτομο για εκείνη την υποστηρίζει – η μητέρα της. 

Η Finley τρώει μέχρι και 10,000 θερμίδες τη μέρα για να πετύχει τον σκοπό της. Και καταβροχθίζει το φαγητό μπροστά στην κάμερα για να δείξει το σώμα της. Και λόγω της αφοσίωσής της στο φαγητό, η Finley πλέον θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μεγάλου μεγέθους.Παρόλο που έχει δείκτη μάζας σώματος 80, ενώ δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 30, εκείνη νιώθει χαρούμενη με τον εαυτό της. Εκτός από αυτό, ισχυρίζεται πως είναι υγιής και πως κάνει συχνά εξετάσεις που το επιβεβαιώνουν.

Παρόλο που η δουλειά της είναι πολύ παράξενη, η μητέρα της, Dorothy, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει τα κιλά. Τώρα, απολαμβάνουν και οι δυο τους τα οφέλη αυτής της ζωής.

 Η Caitlin Finley είναι ένα μοντέλο φαγητού. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα την δείτε στο στοιχείο της καθώς τρώει και δείχνει το σώμα της στην κάμερα. Υπάρχουν άνθρωποι που την πληρώνουν για να την βλέπουν να το κάνει αυτό. 

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να το πιστέψουν πως ο σκοπός της είναι να πάρει βάρος και πως η μητέρα της την υποστηρίζει. Η παχυσαρκία σκοτώνει και η μητέρα της σπρώχνει με χαρά το παιδί της στον θάνατο.Κάποιοι είπαν πως η Finley πάσχει από διατροφική διαταραχή που είναι το αντίθετο της ανορεξίας.

 Πιστεύετε πως η μητέρα της καλά κάνει και την ενθαρρύνει να παίρνει βάρος ή θα έπρεπε να την σταματήσει;

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr