Το βίντεο από τον τσακωμό στις Σταγιάτες Πηλίου: «Πάρε δρόμο» φώναζαν κάτοικοι στον Αχιλλέα Μπέο
Www.true.gr

Το βίντεο από τον τσακωμό στις Σταγιάτες Πηλίου: «Πάρε δρόμο» φώναζαν κάτοικοι στον Αχιλλέα Μπέο

Η επίσκεψη του δημάρχου Βόλου στο χωριό Σταγιάτες το πρωί της Παρασκευής δεν έγινε δεκτή… με ενθουσιασμό από τους κατοίκους

Ένταση δημιουργήθηκε για περίπου μια ώρα στο χωριό Σταγιάτες, στο Πήλιο, όταν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε εκεί, τα έβαλε με τους κατοίκους που βρίσκονταν στο κοινοτικό γραφείο (πρώην σχολείο) και στο Μουσείο, τους επιτέθηκε φραστικά και τους απείλησε με νέες μηνύσεις.

Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπέος πήγε στις 11 το πρωί στο χωριό και κατήγγειλε συγκεντρωμένους κατοίκους στην πλατεία, ότι έβγαλαν το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έξω από το γραφείο του. Εκείνοι αντέδρασαν, φωνάζοντας τον ψεύτη, ενώ η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων δεν επέτρεψε περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου.

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΟΔράσης στις Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Τελικά, στον δήμαρχο παραδόθηκε το κλειδί του κοινοτικού γραφείου και του μουσείου, πήγε στους χώρους και πέταξε μαύρες σημαίες που υπήρχαν εκεί.


Δημοσιεύτηκε από Vangelis Galanopoulos στις Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους, του είπαν ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, που είναι κοινωνικό αγαθό και του φώναζαν «πάρε δρόμο ρε κοπρίτη, άνθρωπε της νύχτας».


Τελικά ο δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τοπικών Ενοτήτων και συνεργάτες του, αποχώρησε λίγο μετά τις 12.

Μεσόγειο σε συνεργασία με τη Λιβύη»

04/06/2020, 17:59

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr