Βίλια: "Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα" έξαλλη κάτοικος στον "αέρα"
Www.true.gr

Βίλια: «Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα» έξαλλη κάτοικος στον «αέρα»

Τη στιγμή που μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στα Βίλια με τα μέτωπα να είναι ακόμα ενεργά και να έχουν κάψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 80.000 στρέμματα, κάτοικος καταγγέλλει ότι τα πυροσβεστικά αεροπλάνα πετούν μόνο όταν στο σημείο είναι συγκεντρωμένα τηλεοπτικά μέσα και δημοσιογράφοι.

«Η κατάσταση είναι τραγική! Μόνο όταν έρχονται κανάλια, τότε πετάνε δέκα αεροπλάνα. Για να δείξουν ότι υπάρχει κινητοποίηση ενώ δεν υπάρχει τίποτα!» κατήγγειλε η κάτοικος της περιοχής Αγία Φανερωμένη. «Τόση ώρα πριν έρθετε πετούσε μόνο ένα Έρικσον ανά δεκαπέντε λεπτά» είπε και πρόσθεσε:


«Χθες το βράδυ μας παράτησαν ολομόναχους! Ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα σπίτια μας και οι δρόμοι είναι καθαροί. Μας έδιωξε η τροχαία να μην κινδυνεύσουμε και δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Κάθονται στην είσοδο του οικισμού» κατήγγειλε και παρακάλεσε το συνεργείο να μην απομακρυνθεί προκειμένου να παραμείνουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις…«Γι’ αυτό έτρεξα να σας προλάβω. Να μην φύγετε γιατί θα καούμε. Σας παρακαλώ πολύ μην φύγετε» έλεγε απελπισμένη η κάτοικος.

πηγη: newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr