Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της που καθήλωσε ακόμη και τον Δημήτρη Σκουλό
Www.true.gr

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία της που καθήλωσε ακόμη και τον Δημήτρη Σκουλό

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιό του

Οι throwback φωτογραφίες των είναι ένα από τα «έθιμα» που βλέπουμε πολύ συχνά στο Instagram. Μπορεί το #tbt να είναι throwback Thursday, όμως πια δεν είναι μόνο Πέμπτη η μέρα που ανεβάζουν φωτογραφίες τέτοιου είδους. Η Βίκυ Καγιά για παράδειγμα είναι μία από τις που ανεβάζουν πολύ συχνά τέτοιες φωτογραφίες, οι οποίες πραγματικά μας αφήνουν άφωνες.

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς αυτοί που συγκλονιζόμαστε με τις παλιές φωτογραφίες, αλλά και άλλοι διάσημοι φίλοι αυτών που τις ανεβάζουν. Όπως συνέβη για παράδειγμα σε αυτή τη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε μια παλιά της φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless και συγκλόνισε ακόμη και τον φίλο της και φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό.

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε επακριβώς την ηλικία της σε αυτή τη φωτογραφία, όμως σίγουρα είναι φωτογραφία που έχει τραβηχτεί πάνω από πέντε χρόνια πριν. Ο φακός έχει απαθανατίσει την Βίκυ Καγιά τη στιγμή που είναι έτοιμη να ντυθεί και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο. Η φωτογραφία της αυτή έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 χιλιάδες likes, ενώ ο Σκουλός άφησε ένα σχόλιο που ίσως να μην περίμενες (ή μπορεί και όχι).

Ο φωτογράφος άφησε τρεις κατακόκκινες καρδιές στη φωτογραφία της παρουσιάστριας, με την Βίκυ Καγιά να απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr