Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε : Πικραμένη, σπάει τη σιωπή της για το Πάμε Πακέτο και οι σπόντες..

Η παρουσιάστρια σπάει τη σιωπή της μετά το τέλος του Πάμε Πακέτο στον Alpha.
Περίεργο αυτό το καλοκαίρι για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το Πάμε Πακέτο μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής πορείας, δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει στον Alpha. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από ένα κείμενό της, δεν κρύβει την πικρία της για τις εξελίξεις, ενώ πετάει και τα καρφιά της…

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν».

Η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής Πάμε Πακέτο και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση.

Πηγή : zappit.gr