Βέγκαν άρχισε να τρώει Κρέας μετά από 4 χρόνια Αυστηρής Χορτοφαγίας. Το Αποτέλεσμα; Δεν το Πίστευε!

Μία blogger από την Ολλανδία, η Kasumi Kriss, μίλησε για την μετάβασή της από την χορτοφαγική διατροφή που ακολουθούσε για 4 χρόνια. Μόλις 3 εβδομάδες κατανάλωσης υψηλής ποιότητας κρέατος την μεταμόρφωσε εσωτερικά και εξωτερικά.

Η blogger μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία: 

Η Kasumi Kriss αποφάσισε να ακολουθήσει χορτοφαγική διατροφή για θέματα υγείας και ήταν η πρώτη φορά που την βοήθησε πραγματικά.

Η ακμή και τα σπυράκια εξαφανίστηκαν ενώ βελτιώθηκε η συνολική της υγεία και έγινε πιο ενεργητική. Στην αρχή όμως είχε κάποια προβλήματα με το πεπτικό της σύστημα.

Μετά από 2 χρόνια, η κατάσταση του δέρματός της άλλαξε (ακμή, ξηρότητα και ερεθισμοί εμφανίστηκαν ξανά), ενώ το φαγητό που έτρωγε φαινόταν πως της έκανε κακό.


Τα νύχια της είχαν γίνει εύθραυστα και λόγω της σωματικής πίεσης, σταμάτησε να έχει περίοδο για 4 μήνες.

Μία φορά, επέτρεψε στον εαυτό της να φάει ένα βραστό αβγό. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες της: δεν είχε καθόλου αρνητικές σκέψεις για τις επόμενες 3 μέρες και η διάθεσή της άρχισε να βελτιώνεται.

Λίγο αργότερα, αποφάσισε να σταματήσει την vegan διατροφή και άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες.

Είπε: «Μερικές φορές νιώθω παράξενα αλλά νομίζω είναι η σωστή λύση.»


Μετά από μόλις 3 εβδομάδες της νέας της διατροφής, η Kasumi είπε: «Το δέρμα μου έχει γίνει καλύτερο και το πρόσωπό μου έχει ξεπρηστεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως νιώθω γεμάτη ενέργεια.»

Στην αριστερή φωτογραφία είναι vegan για 4 χρόνια και τρώει μόνο φρούτα και λαχανικά. Στην δεξιά είναι μετά από 3 εβδομάδες στις οποίες έχει εντάξει κρέας υψηλής ποιότητας.

Εσείς τι προτιμάτε: λαχανικά, φρούτα ή κρέας;

Πηγή