"Βάζουν κάτι να με κοιμίσουν, η μύτη μου τρέχει αίμα" - Τι έγραφε η 51χρονη λίγο πριν πεθάνει
Www.true.gr

«Βάζουν κάτι να με κοιμίσουν, η μύτη μου τρέχει αίμα» – Τι έγραφε η 51χρονη λίγο πριν πεθάνει

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε από κοντά τους η αγαπημένη τους, η οποία παροτρύνθηκε από τον επόπτη υγείας της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί.

Η 51χρονη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό, γέμισε θλίψη το τόπο στον οποίο έμενε μαζί με τον σύζυγο της. Στο χωρίο Πλατανιά του Κιλκίς οι συγγενείς τους που μιλούν στο newsit.gr, αναφέρουν ότι επικοινωνούσε και με δικηγόρο ο οποίος κι αυτό με τη σειρά του της έλεγε να μην δεχθεί τη διασωλήνωση της.

«Το κορίτσι μας έφυγε άδικα. Κόλλησε κορωνοιό και κόλλησε και ο σύζυγος της. Η Πασχαλίνα μου δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Πίστευε ότι είναι μια απλή ίωση. Και όταν χρειάστηκε πια, μετά από μέρες, να πάει, δεν ήθελε να διασωληνωθεί. Άκουγε και κάποιους δικηγόρους που την πίεζαν να μη δεχθεί. Σίγουρα δεν φταίνε οι γιατροί», λέει στο newsit.gr η θεία της 51χρονης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Η ίδια δεν πίστευε ούτε στον ιό, ούτε στο εμβόλιο. Πήγαινε και στην εκκλησία χωρίς να φοράει μάσκα, χωρίς να προσέχει καθόλου. Τώρα έφυγε άδικα και δεν γυρίζει πίσω».


Την περασμένη Παρασκευή συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 51χρονη. «Είναι μεγάλο κρίμα. Την αποχαιρετήσαμε για πάντα και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Και ο άντρας της έμεινε μόνος του πιά. Νοσηλεύτηκε κι αυτός στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη αλλά τώρα πια έχει πάρει εξιτήριο. Είναι καλά πλέον καλά», λέει η θεία της 51χρονης.

Η γυναίκα όμως που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, επικοινωνούσε και με ένα γνωστό δικηγόρο, ο οποίο έχει σηκώσει το λάβαρο κατά των εμβολιασμών. Μάλιστα υπάρχουν και διάλογοι μεταξύ της ασθενούς και του δικηγόρους, ενώ εκείνη βρίσκονταν εντός του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIFE, ο ίδιος στη σελίδα του στο internet έχει δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που του έστελνε η γυναίκα, μέσα από το νοσοκομείο, στα οποία η γυναίκα έγραφε ότι κάτι της ρίχνουν στο νοσοκομείο και την… κοιμίζουν.


«Δε μπορώ ζαλίζομαι. Κάτι βάζουν να με κοιμίσουν, είμαι θεονίστικη, πεινάω, ιδρώνω, τρέμω, η μύτη μου ξεράθηκε, τρέχει αίμα. Ο λάρυγγας το ίδιο, ξεράθηκε».

Όσον αφορά τώρα τον επόπτη υγείας της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, έχει οδηγηθεί δύο φορές στο πειθαρχικό. Και τις δύο φορές ήταν για ανάρμοστες συμπεριφορές σε πολίτες. Η πρώτη ήταν το 2012, όπου αρχικά του είχε επιβληθεί η στέρηση μισθού. Η ποινή τελικά μετατράπηκε σε μια απλή επίπληξη. Το 2015 παραπέμφθηκε και πάλι στο πειθαρχικό ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε κάποια απόφαση. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο έξι χρόνια μετά την δεύτερη παραπομπή του, τα μέλη του πειθαρχικού συμβούλιο δεν έχουν αποφανθεί για την ποινή του επόπτη.

Λόγο της συμπεριφοράς του αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από του ελέγχους που πραγματοποιούσε κυρίως σε καταστήματα εστίασης. Έτσι μετακινήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.

πηγη: larissanet.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr