Πριν λίγες ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρισκόταν στο Μιλάνο μαζί με όλη την ομάδα μοντέλων και influencers που διαχειρίζεται το γραφείο της Έλενας Χριστοπούλου για να δώσουν το «παρών» σε βραβεία γνωστής επωνυμίας online shopping.

Εκεί η ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα σε μοντέλα και έδειξε πως έχει κάτι που δεν το συναντάς στις πασαρέλες: την αύρα και τον αέρα.

Από την πρώτη στιγμή αυτό είναι που κέρδισε το ανδρικό κοινό σε εκείνη και στην πορεία γοήτευσε και με όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα της. Τα χρόνια περνάνε, ο χρόνος μας αλλάζει όλους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει κάνει δύο παιδιά, έχει από καιρό το κοντό, ξανθό μαλλί κι όχι τα μακριά extensions, όμως παραμένει μια από τις πιο εvτυπωσιακές Ελληνίδες.

Με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram το υπενθυμίζει προς όποιον μπορεί να μην το θυμόταν.

H ηθοποιός βρίσκεται σε μια παραλία και απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίvι, με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθ0ς της.

Το εντυπωσιακό είναι πως η φωτογραφία δεν έχει πειραχτεί με φίλτρα ή Photoshop, άρα αυτό που βλέπουμε είναι το υπέροχο, θηλυκό σώμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.