Βασσάλος Αποκάλυψη: Αυτός ήταν ο Λόγος που τον έκανε να Πετάξει την «Βόμβα»… Δεν άντεχε άλλο Να Βλέπει την Βαλαβάνη να…

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor λικνίστηκε στους ρυθμούς των «Ψιθύρων Καρδιάς»
Με ένα πολύ αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε καταχειροκροτούμενη από τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα, Κωνσταντίνος Βασσάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεψε την παράσταση στο χριστουγεννιάτικο «Στην Υγειά μας» που προβλήθηκε από τον Σκάι.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής συνοδευόμενη από την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη και συγκέντρωσε τα βλέμματα με το κοντό της φόρεμα και τις ψηλές της μπότες. Στο μικρόφωνο ήταν ο Δημήτρης Μπάσης και τραγουδούσε την μεγάλη του επιτυχία «Ψίθυροι Καρδιάς».

Την επόμενη μέρα το πρωί ήταν που ο Βασσάλος δεν άντεξε άλλο να το κρατάνε μυστικό και πέταξε την «βόμβα» οτι είναι το κορίτσι του η Βαλαβάνη… Βλέπετε δεν άντεχε άλλο όλα τα βλέμματα να είναι επάνω της και να πιστεύουν οτι το κορίτσι είναι ελεύθερο αλλα να είναι ζευγάρι μαζί του… Το τσιφτετέλι ήταν η στιγμή που κατάλαβε οτι πλεόν ΔΕΝ πρέπει να το έχουν κρυφό αν πραγματικά θέλουν να είναι μαζί. Βλέπεις η ζήλια ήταν ο λόγος και τo καταλαβαίνεις αμέσως όταν δεις το βλέμμα του.
https://youtu.be/FkwkVQkSJio

ΠΗΓΗ .protothema.gr