Βάσω Λασκαράκη: Μένει μαζί με τον σύντροφό της και εκφράζει δημόσια την επιθυμία της να γίνει ξανά μαμά
Www.true.gr

Βάσω Λασκαράκη: Μένει μαζί με τον σύντροφό της και εκφράζει δημόσια την επιθυμία της να γίνει ξανά μαμά

Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι…»
Απαλλαγμένη από τη δυστοπία που βίωσε την περίοδο του διαζυγίου της, προχωρώντας προσεκτικά – σχεδόν στις μύτες των ποδιών της, για να μη διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες-, η Βάσω Λασκαράκη επανεκκίνησε τη ζωή της και, πλέον, καταστρώνει σχέδια παντοτινά, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η ίδια μιλά στο People και την Πένυ Θωμοπούλου…

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Λευτέρη που τον κάνει τόσο ξεχωριστό; Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια.

Ο Λευτέρης δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ. Πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα και την έκταση που πήρε η σχέση σας στα media; Στην αρχή έπαθε μεγάλο σοκ με τη δημοσιότητα. Πλέον, όμως, το έχει αποδεχτεί.

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε»… Άρα, το μονόπετρο είναι αυτό που νομίζουμε; Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι, με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει. Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου το απαντήσει ο ίδιος. Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημά μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο, και όπου μας βγάλει.


Ο γάμος είναι στα επόμενα σχέδιά σας; Δεν κάνουμε σχέδια. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. Συνεπώς όλα είναι πιθανά.

Η συγκατοίκηση; Μένω με τον Λευτέρη εδώ και λίγους μήνες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα με την ομορφιά ενός νέου έρωτα και την αγωνία όλων όσων μας ακολουθούν.

Ο φόβος της αποτυχίας έπειτα από ένα διαζύγιο υπάρχει ή ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μηδενίζουν και ξεκινούν από την αρχή; Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φυσικά και υπάρχει η σκέψη του να μην τα καταφέρεις. Δεν ξεκινάς μια σχέση, όμως, με αυτή τη σκέψη. Αισιοδοξώ. Μηδενίζω τόσο ώστε να μη με βασανίζει η σκέψη της αποτυχίας και να μη μου φέρνει εμπόδια.


Δεύτερο παιδί θέλεις να κάνεις; Ιδανικά, θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Δεν ζω με αυτή τη σκέψη, αλλά θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας.

Η Εύα θέλει αδελφάκι; Νομίζω πως ναι.

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr