Βάσεις 2019: Χαρά για δύο στη Λάρισα- Μάνα και γιoς μαζί στο Πανεπιστήμιο!
Www.true.gr

Βάσεις 2019: Χαρά για δύο στη Λάρισα- Μάνα και γιoς μαζί στο Πανεπιστήμιο!

Πανηγυρίζουν η Φωτεινή και ο Δημήτρης Κυρμιτζής στην Λάρισα, αφού μητέρα και γιoς έδωσαν μαζί πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφεραν να μπούν μαζί στο πανεπιστήμιο.

Η μητέρα Φωτεινή, 43 ετών, εισήχθη πρώτη στην Οδοντιατρική Αθηνών, ενώ ο 19χρονος Δημήτρης- που αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕΛ- πέτυχε την εισαγωγή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Κυρμιτζή, είναι αυτήν την στιγμή φοιτήτρια στο τρίτο έτος της Φυσικοθεραπείας, αλλά το όνειρό της ήταν πάντα η Ιατρική.


«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος.. Η μάνα μου, μου έδωσε ένα κίνητρο να καταλάβω πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δύσκολο και ποτέ δεν είναι αργά και ότι μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί..την θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση και χαίρομαι γι’ αυτή…»δήλωσε στο onlarissa.gr ο Δημήτρης.
Σε πελάγη ευτυχίας και η μητέρα του που σημείωσε μεταξύ άλλω:

«Είμαι χαρούμενη, ο γιος μου εκπληρώνει το όνειρο του και εισάγεται στην σχολή της πρώτης επιλογής του.. Μετά από μια δύσκολη χρονιά με 2 χειρουργεία κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων..Όσο για μένα το όνειρο της ιατρικής ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο!! Προσπάθησα πολύ, διάβασα (χωρίς φροντιστήρια) αλλά προπάντων το πίστεψα πολύ..!! Tο γοργό έχει την χάρη του αλλά από το ποτέ το προτιμότερο είναι το αργά.. Κανείς δεν πρέπει να αφήνει τα όνειρα του ανεκπλήρωτα και να προσπαθεί και να μάχεται για να τ αποκτήσει!!”

πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr