Βάσεις 2018: Γνωρίστε την… Πρώτη των Πρώτων στην Δυτική Μακεδονία! «Παρά τις Αντιξοότητες..»

Οι βάσεις 2018 είναι πια αναρτημένες και η αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες έλαβε τέλος!

Το επόμενο βήμα είναι να γνωρίσουμε τους μεγάλους επιτυχόντες της φετινής δοκιμασίας των Παννελαδικών, οι οποίοι μπορούν πλέον να χαρούν… και με την βούλα την επιτυχία τους!

Με 19.200 συνολικά μόρια είναι η… πρώτη των πρώτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Δυτική Μακεδονία: Ο λόγος για τη Διαμαντώ Μυλοπούλου, από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, η οποία, πλέον, είναι και επίσημα φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως, άλλωστε, ήταν και ο μεγάλος της στόχος.

Η ίδια, μιλώντας πριν από λίγο στο Kozanimedia, ανέφερε: «Ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!

Εύχομαι η επιτυχία μου να μην περιοριστεί μόνο στο αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά να επεκταθεί και στην ατέρμονη αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι όσοι αγωνίσθηκαν ασχέτως αν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους”, συνεχίζει με αξιοπρόσεκτη ωριμότητα!

ΠΗΓΗ: newsit.gr