Βασίλης Θεοδωρόπουλος-Φάρμα: Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι
Www.true.gr

Βασίλης Θεοδωρόπουλος-Φάρμα: Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι

Ο Μπιλάκος ή Βασίλης Θεοδωρόπουλος της «Φάρμας» ήταν ένας από τους πλέον δυνατούς παίκτες τoυ παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 ο οποίος κατάφερε να φτάσει στους 4 του τελικού.

Σήμερα βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου εμφανίστηκε χαρούμενος με την νίκη του Κώστα Γκρέκα λέγοντας πως ήταν καλός παίκτης και το άξιζε.

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Το άξιζε ο Γκρέκας, είναι πολύ καλός παίκτης», ανέφερε.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος μίλησε για την οικογένειά του και τα 9 του αδέρφια


«Μεγάλωσα με 9 αδέλφια. Είμαι ο 3ος κατά σειρά. Εγώ δεν το καταλάβαινα. Κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι, οπότε λέω παντού έτσι θα γίνεται. Μου λένε πόσα αδέλφια έχεις; «Εννια”. Εσύ; «Δύο, τρία» Λέω κάτι γίνεται λάθος στο σπίτι.

Ο πιο μικρός θα κλείσει τώρα τα 18 και ο πιο μεγάλος είναι 33. Είμαστε πολύ κοντά. Είναι 10 γέννες. Η μαμά είναι ήρωας. Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα. Είχαμε βοήθεια από την οικογένεια της μαμάς πιο πολύ που μας στήριζε και πιάσαμε από μικρά δουλειά.


Τσακωνόμασταν. Ήταν παιδική χαρά το σπίτι. Ήμασταν στις εργατικές κατοικίες. Είχαμε δύο δωμάτια τα παιδιά με κουκέτες. Είχαμε δύο τουαλέτες, τις ανδρικές και τις γυναικείες», ανέφερε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος στο Πρω1νό.

πηγη: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr