Βασίλης Κικίλιας: Έτσι έπεισε την Τζένη Μπαλατσινού. Πως έγινε η πρόταση γάμου
Www.true.gr

Βασίλης Κικίλιας: Έτσι έπεισε την Τζένη Μπαλατσινού. Πως έγινε η πρόταση γάμου

Κυριακή 16 Ιουνίου, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρουσία της οικογένειάς τους και των στενών τους φίλων και συνεργατών. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός πολιτικός μετά από μία θυελλώδη σχέση με τα πάνω και τα κάτω της επιτέλους επισημοποίησαν τον έρωτά τους και πλέον απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Ο Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη του στο site της Τζένης Μπαλατσινού και απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών μέσα από facebook live. Ο δυναμικός πολιτικός, μοιράστηκε το όραμά του για το Εκπαιδευτικό Σύστημα, το πλάνο για το δημογραφικό πρόβλημα, την κακοποίηση των ζώων, την ασφάλεια των πολιτών. Ωστόσο, δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, όπως για το αν η σύζυγός του μαγειρεύει αλλά και το πώς έκανε πρόταση γάμου σε εκείνη.
«Είμαι πολύ λιχούδης! Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα γεμιστά! Η αλήθεια είναι ότι δεν μου το μαγειρεύει η Τζένη, αλλά μου το μαγειρεύει η πεθερά μου. Με φέτα, το τσακίζω!» απάντησε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου: «Μία μέρα στο άσχετο της είπα «Ok, μια μέρα θα σε παντρευτώ» και ήταν μια δύσκολη στιγμή τότε για εμάς και μου είπε «Ναι, καλά». Από τότε της το θυμίζω συνέχεια! Είχα δίκιο, το έκανα τελικά!»

Πηγή : tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr