Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το πρόσωπο της αθλήτριας που διατηρούσε σχέση. Λίγοι το γνώριζαν...
Www.true.gr

Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το πρόσωπο της αθλήτριας που διατηρούσε σχέση. Λίγοι το γνώριζαν…

Λίγοι γνώριζαν το πρόσωπο της αθλήτριας που διατηρούσε σχέση ο Βασίλης Κικίλιας! Δείτε το μέσα από φωτογραφίες – ντοκουμέντο στο Youweekly.gr!

Πριν γνωρίζει και ερωτευτεί παράφορα την Τζένη Μπαλατσινού, ο πολιτικός νόμιζε πως είχε βρει τη γυναίκα στης ζωής της στα μάτια μιας καστανόξανθης γυναίκας.

Ήταν Αύγουστος του 2015 όταν για μια και μοναδική μέχρι τότε φορά, φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον περιζήτητο εργένη πολιτικό Βασίλη Κικίλια σε τρυφερές στιγμές με την τότε σύντροφό του. Τη νεαρή, πανέμορφη αθλήτρια Ιλεάννα (δεν μάθαμε ποτέ κάτι παραπάνω για εκείνη).


Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το πρόσωπο της αθλήτριας που διατηρούσε σχέση! Λίγοι το γνώριζαν…

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε βρει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο αυτής της όμορφης γυναίκας. Εκείνες τις μέρες απόλαυσαν τις κοινές τους διακοπές στο Νησί των Ανέμων, το οποίο επισκέπτονταν συχνά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώριζε για να τα ξαναβρεί λίγους μήνες αργότερα με μια ρομαντική απόδραση στο Πορτοχέλι από όπου και η φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγη youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr