Βασανιστήρια παιδιού από τη νταντά του. Το έδερνε και το βασάνιζε κλείνοντας του τη μύτη για να μην αναπνέει
Www.true.gr

Βασανιστήρια παιδιού από τη νταντά του. Το έδερνε και το βασάνιζε κλείνοντας του τη μύτη για να μην αναπνέει

To σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό δείχνει μια νταντά να χαστουκίζει ένα μωρό, να του κλείνει την μύτη για να μην μπορεί να αναπνεύσει και να το πετάει στο πάτωμα.

Ενώ ταΐζει το μικρό αγοράκι φαίνεται να τον χτυπάει στο πρόσωπο όταν εκείνο αρνείται να πιει από το μπιμπερό. Στην συνέχεια, τον πιάνει από το ένα χέρι και τον πετάει στο πάτωμα.

Η 31χρονη Αναστάζια Ζελιάμποβα είχε προσληφθεί από την 26χρονη Ελένα Λεβεντέβα για να προσέχει και να φροντίζει τον 8 μηνών γιο της.

Δείτε το βίντεο

Η 26χρονη μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν ο γιος της άρχισε να κλαίει κάθε μέρα και έβαλε κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της.Βασανιστήρια παιδιού από την νταντά του. Το έδερνε και το βασάνιζε κλείνοντας του την μύτη για να μην μπορεί να αναπνεύσει


Μόλις 2 εβδομάδες μετά την πρόσληψη της αποκαλύφθηκε ότι η 31χρονη νταντά βασάνιζε το μικρό αγοράκι.

Η 31χρονη Αναστάζια Ζελιάμποβα που χτύπαγε και βασάνιζε το μικρό αγοράκι.

Βασανιστήρια παιδιού από την νταντά του. Το έδερνε και το βασάνιζε κλείνοντας του την μύτη για να μην μπορεί να αναπνεύσει


«Η έρευνα για την υπόθεση της νταντάς που χτύπαγε το μικρό αγοράκι τελείωσε. Η νταντά χτύπαγε επανειλημμένα τον μικρό στο σώμα και το πρόσωπο. Επίσης, τον σήκωνε και τον πέταγε στο έδαφος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η νταντά αντιμετωπίζει έως και 10 χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση παιδιού, αν καταδικαστεί.

[dailymail]

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr