Βασάλος – Βαλαβάνη: Σάλος με την Κοινή Φωτογραφία τους! Η Αποκαλυπτική Εξομολόγηση και τα Χιλιάδες Like
Www.true.gr

Βασάλος – Βαλαβάνη: Σάλος με την Κοινή Φωτογραφία τους! Η Αποκαλυπτική Εξομολόγηση και τα Χιλιάδες Like

Βασάλος – Βαλαβάνη: Η κοινή τους φωτογραφία και η εξομολόγηση… – Χιλιάδες τα like σε λιγότερο από μία ώρα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει τον προσωπικό της απολογισμό και μέσα σε αυτόν περιλαμβάνεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος -σε φωτογραφία. Βασάλος Βαλαβάνη είναι το ζευγάρι που απασχολεί έντονα τις lifestyle στήλες τους τελευταίους μήνες, καθώς ο έρωτάς τους γεννήθηκε μέσα στο Survivor και εξελίχθηκε σε σχέση μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η εξομολόγηση της Ευρυιδικής Βαλαβάνη και η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
«Λίγες ώρες πριν φύγει κι αυτή η χρονιά ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό. Το 2017 ήταν σε προσωπικό επίπεδο, ενδιαφέρον, εποικοδομητικό και απόλυτα δημιουργικό.Σε ότι έκανα είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μοιράστηκαν τα όνειρα και την χαρά μου με τον ίδιο τρόπο που μοιράζονται και τις λύπες μου, την οικογένεια μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω αλλά και χιλιάδες φίλους πια, που με τιμούν όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την στήριξη τους σε ό,τι κι αν κάνω, κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου.

Όλη αυτή την χρονιά, έμαθα να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα, να είμαι χαρούμενη με τα λίγα και τα «απλά» της ζωής, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ντρέπομαι να ζητάω συγνώμη.

Έμαθα πως «φίλος», σημαίνει να χαίρεται με τη χαρά σου, να μη συμβιβάζομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω. Έκανα καινούριες φιλίες με γερές βάσεις και αληθινά συναισθήματα -όχι επιφανειακά- και να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο! Το πιο σημαντικό όμως… έμαθα πως ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Σ’ευχαριστώ 2017 για όλα τα όμορφα που μου έφερες στην ζωή μου.

2018 σε περιμένω και σου έχω εμπιστοσύνη. Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ‘ρθουν»!

Λίγες ώρες πριν φύγει κι αυτή η χρονιά ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό. Το 2017 ήταν σε προσωπικό επίπεδο, ενδιαφέρον, εποικοδομητικό και απόλυτα δημιουργικό. Σε ότι έκανα είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μοιράστηκαν τα όνειρα και την χαρά μου με τον ίδιο τρόπο που μοιράζονται και τις λύπες μου, την οικογένεια μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω αλλά και χιλιάδες φίλους πια, που με τιμούν όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την στήριξη τους σε ό,τι κι αν κάνω, κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου. Όλη αυτή την χρονιά, έμαθα να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα, να είμαι χαρούμενη με τα λίγα και τα «απλά» της ζωής, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ντρέπομαι να ζητάω συγνώμη. Έμαθα πως «φίλος», σημαίνει να χαίρεται με τη χαρά σου, να μη συμβιβάζομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω. Έκανα καινούριες φιλίες με γερές βάσεις και αληθινά συναισθήματα -όχι επιφανειακά- και να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο! Το πιο σημαντικό όμως… έμαθα πως ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Σ’ευχαριστώ 2017 για όλα τα όμορφα που μου έφερες στην ζωή μου. 2018 σε περιμένω και σου έχω εμπιστοσύνη. Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ‘ρθουν!

A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr