Μετά την είδηση σοκ που έπεσε στο χώρο των media για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαίδης, η τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατάει την ψυχολογία της ακμαία, καθώς προχωράει σε όλους τους τομείς της ζωής της!

Τι είναι όμως αυτό, που την βάζει σε σκέψεις;
Με ένα insta story, η όμορφη τραγουδίστρια προβλημάτισε το κοινό της, καθώς όλοι ξέρουν πως είναι μια χαρά στα ερωτικά της.

Η είδηση για τη νέα σχέση Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης τάραξε για άλλη μια φορά τα τηλεοπτικά ύδατα. Το ζευγάρι, αν και φρέσκο, μας ταλαιπώρησε μέχρι να κάνει την επίσημη δήλωση.

Οι δημόσιες εμφανίσεις γινόντουσαν όλο και πιο συχνές, μέχρι που έπεσε και η αποκάλυψη από τους ίδιους. Μάλιστα ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη, απέδειξε πόσο σίγουρος είναι για τον έρωτα αυτό, κάνοντας συγκλονιστικές δηλώσεις!

Σε αντίστοιχη διάθεση, βλέπαμε και την τραγουδίστρια μέσα από σχόλια και δηλώσεις, μέχρι που χθες 10/02 προβλημάτισε το κοινό της με μια ανάρτησή! Διαβάζοντας το βιβλίο «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» της Clarissa Pinkola Estés, ένα γυναικείο ψυχογράφημα που απευθύνεται στις γυναίκες κάθε εποχής, η Δέσποινα άφησε αιχμές.

Προφανώς, δεν αναρωτάται κανείς για σύννεφα στη νέα σχέση αλλά είναι φανερό πως η τραγουδίστρια αναφέρεται στο παρελθόν της. Με extra σχόλια πάνω στον τίτλο του βιβλίου, τονίζει την ανάγκη για μια γυναίκα να εκφράζεται και να ακούει τον εαυτό της!
Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή
«Όταν μία γυναίκα συνειδητοποιεί, οφείλει στον εαυτό της να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την αυτοδιάθεσή της! Τα όρια δεν είναι απλώς θεμιτά, είναι απαραίτητα!»

Πηγή : alldaynews.gr