Βάλτε Τέλος στην Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα. 7 Αποτελεσματικοί Φυσικοί Τρόποι που Δοκιμάσαμε και σας Προτείνουμε.

Σύμφωνα με στατιστικές, η υπερβολική τριχοφυΐα επηρεάζει περίπου το 5 -10% των γυναικών. Ωστόσο, όσο υγιής και να είσαι, θα πρέπει να χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στο πρόσωπό σου για να φαίνεται όμορφη.

Είδαμε πως αυτό δεν είναι απαραίτητο – ειδικά όταν υπάρχουν και άλλοι πιο ανώδυνοι τρόποι να το πετύχετε και είναι ήδη στην κουζίνα σας!

7. Κρεμμύδι + βασιλικός 

Συστατικά:

Οδηγίες:

Βρείτε τις λεπτές, διάφανες μεμβράνες ανάμεσα στα στρώματα του κρεμμυδιού και λιώστε τις μαζί με τον βασιλικό για να φτιάξετε μία πάστα.

Βάλτε την πάστα στις ανεπιθύμητες τρίχες και αφήστε την για περίπου 20-25 λεπτά. Ξεπλύντε με ζεστό νερό και επαναλάβετε 3-4 φορές την εβδομάδα για 1-2 μήνες.

6. Έλαιο λεβάντας + έλαιο από δέντρο τσαγιού

Συστατικά:

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τα δύο έλαια σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπό σας με βαμβάκι. Επαναλάβετε 2-3 φορές τη μέρα για τουλάχιστον 3 μήνες. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για λιπαρούς τύπους δέρματος.

5. Μέλι + ζάχαρη 

Συστατικά:

Οδηγίες:

Βάλτε την ζάχαρη σε ένα μπολ και προσθέστε το μέλι και το νερό. Βάλτε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί και να αναμειχθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Βάλτε την πάστα στα σημεία που έχετε τις ανεπιθύμητες τρίχες. Βάλτε μία λωρίδα υφάσματος πάνω από το σημείο που απλώσατε το μείγμα και αφήστε να κρυώσει για μερικά δευτερόλεπτα. Τραβήξτε την λωρίδα με αντίθετη κατεύθυνση από τις ρίζες.

4. Βρώμη + μπανάνα 

Συστατικά:

Οδηγίες:

Λιώστε μία μπανάνα για να γίνει πάστα και ανακατέψτε την με την βρώμη σε ένα μπολ.

Βάλτε μια γενναία ποσότητα της πάστας στην επιθυμητή περιοχή και τρίψτε την με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την πάστα για 15-20 λεπτά και μετά ξεπλύντε με κρύο νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

3. Αυγό + άμυλο αραβοσίτου

Συστατικά:

Οδηγίες:

Σπάστε ένα αυγό και βάλτε το ασπράδι σε ένα μπολ. Προσθέστε την ζάχαρη και το άμυλο αραβοσίτου και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μία ομογενοποιημένη πάστα.

Βάλτε την πάστα στο πρόσωπο και αφήστε την να στεγνώσει για 20-25 λεπτά. Αφού στεγνώσει, πιάστε την πάστα και τραβήξτε την με δύναμη. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτή η συνταγή δεν συνίσταται για ευαίσθητους τύπους δέρματος ή δέρμα με ακμή.

2. Παπάγια + κουρκουμάς 

Συστατικά:

Οδηγίες:

Καθαρίστε την παπάγια και κόψτε την σε μικρά κομμάτια. Λιώστε τα κομμάτια για να φτιάξετε μία πάστα. Ανακατέψτε με την σκόνη κουρκουμά.

Βάλτε την πάστα στα σημεία του προσώπου που έχουν τις ανεπιθύμητες τρίχες. Κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο αρχικά και μετά αφήστε την μάσκα να καθίσει για 15-20 λεπτά. Ξεπλύντε με ζεστό νερό και επαναλάβετε 2 φορές την εβδομάδα.

1.  Πώς να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες τρίχες 

Εσείς τι μεθόδους χρησιμοποιείτε συνήθως για να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες από το πρόσωπό σας;

Πηγή