Βάλτε μια μπάλα από βαμβάκι με Vicks στο αυτί σας όλη νύχτα και θα εκπλαγείτε!

Αυτό το γνωστό άρωμα μέντας και ευκαλύπτου. Αναφέρομαι στον Vicks Vaporub, φυσικά.

Όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου συνήθιζε να τρίβει κάμποση από αυτή την πυκνή αλοιφή στο στήθος μου, όταν ήμουν κρυωμένος. Βοηθά να καθαρίσετε το ρινικό, το λαιμό και ακόμα και τη συμφόρηση του κεφαλιού σας. Ξέρατε ότι το Vicks υπάρχει πάνω από 100 χρόνια;

Γνωρίζατε ότι μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από απλά να ανακουφίσει τη συμφόρηση; Μπορεί! Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε τι άλλα πράγματα μπορείτε να κάνετε με το Vicks.

Θωρακική συμφόρηση

Αυτή είναι η πιο κοινή χρήση του Vicks, απλώς απλώστε το στη πάνω μεριά του στήθους σας και αναπνεύστε ελεύθερα!

Υγράνετε

Το υγρό Vicks μπορεί να μπει σε μερικούς αφυγραντήρες και ιονιστές που διαθέτουν θήκη αρωματοθεραπείας. Όσο δουλεύει ο αφυγραντήρας , το Vicks διαμοιράζεται στο δωμάτιο ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε ήρεμα.

Μυϊκούς πόνους

Όπως όλες οι άλλες ειδικές κρέμες , έτσι και το Vicks μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσουν οι μυς. Απλά τρίψτε Vicks στα σημεία που πονάτε , τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα και νιώστε τη δυσφορία να εξατμίζεται!

Ανακούφιση του πόνου του αυτιού

Για προσωρινή ανακούφιση, βάλτε λίγο Vicks πάνω σε ένα βαμβάκι και βάλτε το στο αυτί σας. Μην το σπρώξετε πολύ βαθιά μέσα στο αυτί. Αν ο πόνος συνεχίσει ,θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα γιατρό.

Μύκητες νυχιών

Με την πάροδο του χρόνου (μιλάμε για μήνες), το Vicks μπορεί να καταπολεμήσει τον μύκητα του νυχιών. Απλά τρίψτε μερικά από τα μολυσμένα δάχτυλα μερικές φορές την ημέρα.

Σκασμένες φτέρνες

Ακριβώς εγκαίρως για την άνοιξη! Τρίψτε με Vicks τις φτέρνες σας τη νύχτα και στη συνέχεια φορέστε κάλτσες. Το επόμενο πρωί, πλύνετε και κάντε απολέπιση! Τα πόδια σας θα φαίνονται υπέροχα σε σαγιονάρες!

Όχι άλλα έντομα

Στα έντομα δεν αρέσει η μυρωδιά, οπότε βάλτε λίγο στα ρούχα σας και απολαύστε τη βόλτα σας.

Έλεγχος ζώων

Ούτε στις γάτες αρέσει η μυρωδιά του Vicks ! Οπότε αν έχετε έπιπλα που τα χρησιμοποιούν ως λίμα για τα νύχια τους,τότε απλώστε λίγο Vicks εκεί και θα το σταματήσουν.Ούτε στους σκύλους αρέσει η μυρωδιά.Οπότε να έχετε πρόβλημα εκπαίδευσης τουαλέτας με το σκυλάκι σας , βάλτε λίγο στο σημείο που προτιμάει να λερώνει και εμποδίστε το να συμβαίνει!

Όχι άλλος πονοκέφαλος

Το τρίψιμο του Vicks στο μέτωπό σας και στα μιλίγκια μπορεί να βοηθήσει στον πονοκέφαλο σας. Το άρωμα της μενθόλης βοηθά στην απελευθέρωση της πίεσης που προκαλεί τον πόνο σας.

Πρόληψη της μόλυνσης

Μικρά κοψίματα από χαρτί ή αγκίδες μπορούν να επουλωθούν γρηγορότερα με λίγο Vicks

Τσιμπούρια και ψύλλοι

Δεν τους αρέσει καθόλου το Vicks. Αν δείτε ένα τσιμπούρι πάνω σας , βάλτε λίγο Vicks πάνω του αμέσως. Η μυρωδιά θα βοηθήσει να φύγει από πάνω σας!

Έλεγχος μελανιών

Ακόμα και μία λεπτή στρώση Vicks αναμειγμένη με αλάτι μπορεί να βοηθήσει τις μελανιές να φύγουν πιο γρήγορα.

Δείτε το βίντεο!

Μοιράστε τα νέα για τις ευεργετικές ιδιότητες του vicks!

ΠΗΓΗ fumara