Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Βαλάντης.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα και εξήγησε αρχικά, πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα είπε ή όσα έκανε, όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Στη ζωή μου και στα 46 μου χρόνια, δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι. Αυτό που είπα για την Ευρυδίκη, ήθελα και το είπα, κάποιοι το πήραν όπως πιστεύουν εκείνοι. Είχα όμως, την υποχρέωση να πω συγγνώμη, γιατί πλήγωσα πραγματικά έναν άνθρωπο με αυτό που είπα», ανέφερε ο τραγουδιστής σχετικά με την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την υγεία της.

Σχετικά με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Βαλάντης ανέφερε πως μοιάζει με εκείνον στον χαρακτήρα, καθώς ούτε και ο ίδιος έχει κάποια στρατηγική στο μυαλό του και γι’ αυτό θεωρεί πως έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι άνθρωποι που έδειξαν τον εαυτό τους, όπως εγώ και ο Κατσαούνης που δεν είναι στρατηγικός χαρακτήρας, κάναμε γι’ αυτόν τον λόγο αίσθηση στο κοινό και μπήκαμε σε μία άλλη κατάσταση στο Survivor. Ξεχωρίσαμε με τον χαρακτήρα μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θέλει να ξέρει καν για την ύπαρξη του τραγουδιστή μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δε θα πάθω κάτι στη ζωή μου, αν ο Λάμπρος με σβήσει και για την έξω ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : protothema.gr