«Η Τζωρτζίνα όταν βρισκόταν με συγκεκριμένο πρόσωπο άλλαζε έδειχνε φοβισμένη» – Μαρτυρία φωτιά για την υπόθεση της Πάτρας
Το κοινό στοιχείο που συνδέει τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα αποκαλύπτει αποκλειστικά η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ “ που θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή.

Στην εφημερίδα φιλοξενούμε μια συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης σε νοσοκομείο η οποία κάνει αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά προσώπου από το συγγενικό περιβάλλον της Τζωρτζίνας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μπει στο “μικροσκόπιο” γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του.

Όπως έχει αναφέρει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός , που δίνει τον δικό του αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια , υπάρχει μαρτυρία ότι το άτομο αυτό ,ενώ έκανε τις τυπικές επισκέψεις και η συμπεριφορά του ήταν “ψυχρή” απέναντι στο κοριτσάκι ,που έδινε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ,εκδήλωσε μία πολύ μεγάλη ανησυχία και φόβο ,όταν η 9χρονη επρόκειτο να αποσωληνωθεί. Κι αυτό παρά το ότι η κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας είχε σταθεροποιηθεί και δεν υπήρχε πλέον κανένας κίνδυνος για τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες , θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου είχαν αφήσει ,τεχνηέντως ,ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να μπορεί να μιλήσει μετά την αποσωλήνωση της .
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ” ,όταν ολοκληρώθηκε η αποσωλήνωση και φάνηκε ότι το άτυχο κοριτσάκι έμεινε τετραπληγικό, το πρόσωπο αυτό άλλαξε πάλι συμπεριφορά και έδειχνε πολύ πιο ψύχραιμο.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είπε ότι το τμήμα ανθρωποκτονιών και η εισαγγελική αρχή της Πάτρας , η πολύ έμπειρη εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση ,δίνουν πολύ μεγάλη βάση στο θέμα της Τζωρτζίνας. Από κει έχει ξεκινήσει έρευνα. Εστιάζουν μάλιστα στο τι ακριβώς συνέβη στις 11 Απριλίου του όταν συνέβη η ανακοπή στο Καραμανδάνειο.

Πηγη diaforetiko.gr