Τζόκερ: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο των 6,2 εκατ. ευρώ
Www.true.gr

Τζόκερ: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο των 6,2 εκατ. ευρώ

«Το τυχερό δελτίο του μοναδικού υπερτυχερού του τζόκερ παίχθηκε σε πρακτορείο στην …». Η φράση αυτή βρισκόταν πάντα στα δελτία Τύπου του ΟΠΑΠ μετά την ύπαρξη τυχερού δελτίου.


Το αντίγραφο του δελτίου του τζόκερ γινόταν αφίσα έξω από το τυχερό πρακτορείο και αποτελούσε για μήνες μαγνήτη για παίκτες που κυνηγούν το «γουρλίδικο» πρακτορείο.


Ωστόσο, ο χτεσινός υπερτυχερός ήταν ο πρώτος που έπαιξε το τυχερό δελτίο ιντερνετικά, online και όχι σε κάποιο πρακτορείο. Όπως είναι γνωστό ο ΟΠΑΠ από την περασμένη άνοιξη παρέχει την δυνατότητα κατάθεσης δελτίων του τζόκερ και ηλεκτρονικά, από το κινητό ή τον υπολογιστή όποιου διαθέτει Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη. Ένας σημαντικός αριθμός παικτών κάνει πλέον χρήση του tzoker.gr καθώς πέρα από τις ευκολίες ενός online συστήματος προσφέρει και πλήρη ταυτοποίηση του νικητή.

Έτσι σε αντίθεση με το πρακτορείο όπου γνωστοποιείται που κατατέθηκε το νικηφόρο δελτίο η κατάθεση online δελτίου από τον ίδιο τον παίκτη καθιστά αδύνατη την δημοσιοποίηση στοιχείων του. Πρόκειται για απόφαση της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεση του, κάτι που σέβεται σταθερά ο ΟΠΑΠ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr