Θα σας Πέσει το Σαγόνι… Δείτε για Πρώτη Φορά την Κούκλα Κόρη του Τζιμ Κάρεϊ! Ιδια ο Μπαμπάς της
Www.true.gr

Θα σας Πέσει το Σαγόνι… Δείτε για Πρώτη Φορά την Κούκλα Κόρη του Τζιμ Κάρεϊ! Ιδια ο Μπαμπάς της

Ο κωμικός από τον Καναδά απέκτησε παγκόσμια φήμη με τους ρόλους τους στις ταινίες Dumb & Dumber, The Mask, Liar Liar και Ace Ventura.

Οι παράξενες εκφράσεις του προσώπου του και οι δραματικές του κινήσεις τον έκαναν πολύ δημοφιλή με πάρα πολλούς να αντιγράφουν τις ατάκες του. Ενώ αποκτούσε φήμη, πάντα είχε μαζί του και την κόρη του, Jane.

Η Jane Erin Carrey γεννήθηκε το 1987 από τον πατέρα της, Jim, και την πρώτη γυναίκα του, Melissa Wormer. Μεγαλώνοντας, έκανε αρκετές εμφανίσεις με τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί και μας έκανε όλους να την ερωτευθούμε για το γλυκό της χαμόγελο.

Η Jane κατάλαβε από μικρή ηλικία το πάθος της με την μουσική. Όταν ήταν 24, έκανε οντισιόν για το American Idol και μίλησε για την πίεση του να είσαι το παιδί ενός διάσημου. Ανέφερε ακόμα πως είχε δουλέψει σαν σερβιτόρα, επειδή δεν ήθελε να ζήσει από τα χρήματα του πατέρα της.

«Ήταν σίγουρα πολύ διασκεδαστικό να μεγαλώνω με αυτόν τον πατέρα. Βέβαια, είναι δύσκολο να ζεις στην σκιά από κάτι και να προσπαθείς να βρεις την θέση σου στον κόσμο κάτω από αυτή την τεράστια σκιά.»Αλλά τώρα, στην ηλικία των 29, η Jane πλέον έχει μεγαλώσει και έχει βρει την θέση της στον κόσμο. Έχει γίνει ακόμα και μαμά!

Η Jane Erin Carrey μεγαλώνει τώρα τον δικό της γιο. Παντρεύτηκε το 2009 τον Alex Santana αλλά δυστυχώς χώρισαν μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο, ο μικρός της γιος, Jackson Riley Santana, είναι ότι πιο πολυτιμότερο έχει!

Όταν γεννήθηκε ο Jackson, ο Carrey είχε δείξει την ευτυχία του με μία ανάρτηση στα social media:«Jackson Riley Santana. Ο Εγγονός μου, Γεννήθηκε σήμερα! Έτσι είναι λοιπόν 300γρ. από δυναμίτη Καλιφόρνιας!»

Η Jane κυνηγάει ακόμα τα όνειρά της στην μουσική και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι!

Ακόμα και αν είχαμε αμφιβολίες για το αν μοιάζουν, το τεράστιο χαμόγελό της το επιβεβαιώνει!

Credit: shared.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr