Τζένη Θεωνά: Οι πρώτες φώτο με μαγιό 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και το σώμα της μας εντυπωσίασε
Www.true.gr

Τζένη Θεωνά: Οι πρώτες φώτο με μαγιό 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και το σώμα της μας εντυπωσίασε

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν από μερικούς μήνες και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που απολαμβάνει με το μωρό της.

6 Απριλίου – Μία ημέρα που η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης θα θυμούνται για πάντα. Ήταν η μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους και που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε μαζί μας ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε δύο ημέρες μετά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη νέα μαμά να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο τους και να τον κοιτάει με ευλάβεια.


Αυτή ήταν και από τις ελάχιστες φωτογραφίες του γιου τους που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η Τζένη Θεωνά είναι από τις μαμάδες που όσον αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία του 4 μηνών γιου της, παρά μόνο φωτογραφίες που ο μικρός είναι μέσα στο καρότσι του.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται μαζί μας αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τζένη Θεωνά ανέβασε κάποιες φωτογραφίες που τη βλέπουμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας το μαγιό της και το σώμα της μας εντυπωσίασε.


Η Τζένη Θεωνά και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ καλές φίλες και αρεκτά συχνά απολαμβάνουν παρέα περιπάτους με τα μωρά τους.


Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Η Τζένη Θεωνά μέχρι και σήμερα δεν μας έχει δείξει το προσωπάκι του γιου της και ακόμα και οι φωτογραφίες όπου ο γιος της είναι είτε στο καρότσι είτε στην κούνια του, δεν είναι πολλές.

 


Πριν από λίγες ημέρες όμως, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες που μας εντυπωσίασαν. Είναι αυτές στις οποίες η νέα μαμά ποζάρει με μαγιό, 4 μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

 

Η Τζένη Θεωνά διατηρεί τη σιλουέτα της και είναι όπως πάντα πανέμορφη.
Μία ακόμη εντυπωσιακή φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας.

Πηγη mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr