Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον παππού της και είναι εντυπωσιακά όμορφη
Www.true.gr

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον παππού της και είναι εντυπωσιακά όμορφη

Τζένη Καζάκου: Η Τάνια Τρύπη αρέσκεται να περνά ποιοτικό χρόνο, με ανθρώπους που σέβεται, αλλά πάνω από όλα, που αγαπά. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα η κόρη της, η οποία ακούει στο όνομα Τζένη Καζάνου.

Η Τζένη δίνει νόημα στη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία, όπου μέσα σε αυτές υπήρχαν τρεις γενιές από ηθοποιούς. Η Τζένη αποτελεί τον καρπό του έρωτα της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου.

Πρόκειται για την εγγονή της Τζένη Καρέζη, η οποία μάλιστα της μοιάζει εκπληκτικά. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι συγκινητική. Συγκινητική για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως έχει τρεις γενιές από ηθοποιούς. Τρεις γενιές οι οποίες αγαπούν την υποκριτική και είναι διαθέσιμες να αφιερώσουν τη ζωή τους για να την υπηρετήσουν.

Πέρα από αυτό, στη συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκεται η μητέρα της Τζένη Καζάκου, η Τζένη και ο Κώστας Καζάκος. Μπορεί το ζευγάρι να χάραξε διαφορετική πορεία στη ζωή του (σ.σ. Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη), όμως, η οικογένεια παραμένει ενωμένη.

Σίγουρα πολλοί θα τους ζήλευαν, ενώ το βέβαιο είναι πως η Τζένη Καρέζη τους κοιτάζει από ψηλά και τους καμαρώνει.


Τζένη Καζάκου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η μητέρα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οικογένεια ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) στις

Πηγή : enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr