Τζένη Μπότση: Η φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που έγινε viral μετά τη γέννα της [φωτο]
Www.true.gr

Τζένη Μπότση: Η φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που έγινε viral μετά τη γέννα της [φωτο]

Μπορεί να κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της εννιά ολόκληρους μήνες, όμως η Τζένη Μπότση μίλησε για πρώτη φορά τόσο για την εγκυμοσύνη όσο και για τα πρώτα συναισθήματά της ως μαμά πια.

Στα 47 της χρόνια, η ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο asist.gr για την εγκυμοσύνη της, την οποία κατάφερε να κρατήσει μυστική και να μάθουμε γι΄αυτή μόλις γέννησε, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε την Μπότση να ποζάρει με πολύ φιουσκωμένη κοιλιά.

Η ίδια εξηγεί χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω…


Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω».


πηγη: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr