Τύπισσα σε Σούπερ Μάρκετ, Κάνει Γαργάρα το Listerine, το Φτύνει στο Μπουκάλι και το Βάζει Πίσω στο Ράφι

Ένα βίντεο δείχνει μία γυναίκα καταναλώτρια των αμερικάνικων σούπερ μάρκετ Walmart να κάνει γαργάρες στοματικό διάλυμα, πριν το φτύσει πίσω στο μπουκάλι και το επιστρέψει στο ράφι, έχει γίνει viral για όλους τους λάθος λόγους.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η Bameron Nicole Smith φαίνεται να μπαίνει στο πλάνο και να λέει «Κοπελιά, ήταν ένα πρωινό με πολλή υγρασία».

Στη συνέχεια, η Smith ανοίγει ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα, κάνει γαργάρες και φτύνει το περιεχόμενο πάλι μέσα στο μπουκάλι.

Το βίντεο συνεχίζει με την Smith σχολιάζοντας, «Μμμ, ωραίο με μέντα και φρέσκο» πριν χαιρετήσει «ευχαριστώ» και φύγει από το διάδρομο.

Μέχρι την Παρασκευή το βίντεο με τίτλο «εσείς οι σκ*λες χωρίς στοματική υγιεινή θα μπορούσατε να πάρετε μια υπόδειξη» είχε λάβει 15,6 εκατομμύρια προβολές.

Κάποιοι θεατές σχολίασαν ότι ήταν στημένο, καθώς η Smith δεν φαινόταν να σπάει τη σφραγίδα. Δεν είναι σαφές αν η Smith αργότερα πλήρωσε το προϊόν, αλλά σε ένα αργότερο tweet αστειεύτηκε με ένα βίντεο να τρέχει με παπούτσια πλατφόρμας: «Η ασφάλεια της Walmart με κυνηγάει.»

Προκάλεσε την αποδοκιμασία του κόσμου και σε φόρουμ όπως το Reddit υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η πράξη της είναι έγκλημα και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της Σμιθ.

Ένας χρήστης κοινωνικών μέσων σχολίασε: «Άλλη μία για τις φυλακές. Ελπίζω να διασκεδάσετε με τους νέους φίλους συγκρατούμενούς σας», στην οποία η smith απάντησε:«Κοίταξα στο διπλανό κελί και είναι το κορίτσι με το παγωτό».

Η Smith αναφερόταν σε μια νεαρή κοπέλα που έγλειψε ένα παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ράφι.

Ένας φίλος της Smith’s, ένας YouTuber που ονομάζεται Larz, ισχυρίστηκε στο Twitter την Τετάρτη: «Ξεκίνησα την τάση να ανοίγω προϊόντα χωρίς να τα αγοράζω».

Εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που τον δείχνει να πιάνει παγωτό με τα χέρια του και να το βάζει κατευθείαν στο στόμα του πριν το βάλει πίσω στο ράφι.

Η εταιρεία παγωτού Blue Bell Creameries έβγαλε μια σχετική δήλωση:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας ειδοποίησαν για το πρόσφατο περιστατικό παραβιάσεων τροφίμων. Λαμβάνουμε αυτό το ζήτημα πολύ σοβαρά και συνεργαζόμαστε επί του παρόντος με την αστυνομία, τους λιανικούς συνεργάτες και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτού του είδους γεγονότα δεν θα γίνουν ανεκτά.

«Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε ένα ασφαλές προϊόν και να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης στους καταναλωτές μας.

«Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, τα καπάκια καταψύχονται σφικτά στη συσκευασία. Κάθε προσπάθεια ανοίγματος του προϊόντος θα πρέπει να είναι αισθητή. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση».

Η Smith έχει λάβει πολλά μηνύματα και σχόλια με μίσος, μεταξύ των οποίων πολλά ήταν τρανσφοβικά και μερικά που πήραν μια πολιτική στάση και κατηγόρησαν τους Φιλελεύθερους.

Η Walmart είπε στο DailyMail.com ότι κάνουν έρευνα για το περιστατικό με το στοματικό διάλυμα.

«Διερευνούμε αυτό το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος την Παρασκευή. «Αν κάποιος παραβιάσει ένα προϊόν και το αφήσει στο ράφι, θα συνεργαστούμε με την επιβολή του νόμου για να εντοπίσουμε και να διώξουμε όσους διαπιστωθούν υπεύθυνοι».