Οι Τυχεροί… Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

ν νιώθεις πιεσμένη από όλα, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές διελεύσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη βδομάδα εκτός από τον αγγελιοφόρο Ερμή που εισέρχεται στον προστατευτικό και προαισθηματικό Καρκίνο στις 28 Μαΐου. Ωστόσο, η εβδομάδα ξεκίνησε με μια ενθουσιώδη, εμπνευσμένη και παρακινητική διέλευση που αφορά τον Άρη και τον Ουρανό και συνέβη στις 25 Μαΐου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της φιλοδοξίας και του θάρρους ενώ ο Ουρανός ο πλανήτης της ανεξαρτησίας και της εκκεντρικής αλλαγής και όταν αυτοί οι δύο πλανήτης συναντιούνται θα νιώσεις σα να προχωράς μπροστά. Αν είχες προβλήματα με το να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου αυτή η διέλευση θα σε κάνει να νιώσεις ελεύθερη. Μπορεί το τετράγωνο που σχηματίζεται να μην είναι το ίδιο δυνατό με ένα τρίγωνο πλανητών αλλά η διέλευση αυτή θα σου προσφέρει υγιή και εύκολη ώθηση που θα σε βοηθήσει σε κάθε τομέα. Τα ζώδια που θα περάσουν όμως καλύτερα αυτή τη βδομάδα είναι αυτά του αέρα.

Δίδυμος: κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις τη μεγάλη εικόνα

Έχεις μια τάση να χάνεσαι στο διάστημα. Αν μια λεπτομέρεια τραβήξει την προσοχή σου, ίσως επικεντρωθείς σε αυτό και τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία. Ωστόσο, αυτή τη βδομάδα, παίρνεις θάρρος να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις το δάσος και όχι μόνο το δέντρο. Η ζωή σου είναι πολύ πι όμορφη από όσο νομίζεις. Θύμισε στον εαυτό σου πόσο τυχερή είσαι που έχεις ότι έχεις. Αν επικεντρωθείς σε ένα ελάττωμα το μόνο που θα βρεις είναι περισσότερα ελαττώματα.

Ζυγός: μπορεί να ανακαλύψεις κάτι νέο για να διασκεδάσεις

Τη στιγμή που θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα για τον εαυτό σου, ανακαλύπτεις κι άλλα. Αυτή τη βδομάδα αναπτύσσεις νέα χόμπι ή συνειδητοποιείς το πάθος σου για κάτι εντελώς καινούργιο. Μπορεί να επιστρέψεις σε κάτι που αγαπούσες πολύ και έχασες επαφή. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, αυτή η ένεση θετικότητας, χαράς και δημιουργικότητας θα εξαφανίσει τη βαρεμάρα και θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς ξανά με η ζωή, ειδικά αν ένιωθες στάσιμη. Αυτή τη βδομάδα η αποστολή σου είναι να δοκιμάσεις νέα πράγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα ένα από αυτά να κάνει τη διαφορά στη ζωή σου.

Υδροχόος: ξεφεύγεις χωρίς φόβο από τους κανόνες

Είσαι από αυτούς που δημιουργούν τις τάσεις και αυτή την εβδομάδα ζεις στηρίζεις αυτό το χαρακτηρισμό περισσότερο από ποτέ. Είσαι το τελευταίο ζώδιο που θα ανακατευτεί με το πλήθος. Είναι εύκολο να σε εντοπίσει κανείς από ένα χιλιόμετρο μακριά. Γιατί; Γιατί πάντα ξεχωρίζεις με την εκκεντρική σου προσωπικότητα και την ικανότητα να αποστασιοποιείσαι από τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ο συνηθισμένος ανεξάρτητος εαυτός σου και σε εμπνέει να εμπνεύσεις άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει τίποτα που προσπαθείς να κρύψεις από τα ενδιαφέροντά σου από τον υπόλοιπο κόσμο. Αντίθετα, τους αφήνουν όλους να ξέρουν πώς είσαι.