Το tweet που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες για τη Μελάνια Τραμπ
Www.true.gr

Το tweet που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες για τη Μελάνια Τραμπ

Το tweet που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες για τη Μελάνια Τραμπ

Σε θρίλερ εξελίσσεται το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών μέχρι να υπάρξει ο τελικός νικητής ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Και μπορεί οι περισσότεροι να αγωνιούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου, στο Twitter υπάρχουν και οι χρήστες εκείνοι που αναδεικνύουν την αστεία πλευρά των εκλογών.

Τα tweets δίνουν και παίρνουν, όμως, τις τελευταίες ώρες ένα είναι εκείνο που κάνει θραύση στο Twitter και αφορά την Μελάνια Τραμπ. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο γάμος της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει στο στόχαστρο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως περνάει σοβαρή κρίση, αφού εκείνη αρκετές φορές έχει δείξει να μη… συμπαθεί τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σχολιάστηκε πως σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος δεν ανανεώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, τότε ανοίγει για την όμορφη Μελάνια ο δρόμος για το… διαζύγιο. Και το tweet που κάνει θραύση, έχει να κάνει με αυτό ακριβώς.


«Όταν πρέπει να αναβάλεις το διαζύγιό για τέσσερα ακόμη χρόνια, εξαιτίας Φλόριντα και Τέξας» γράφει ο χρήστης. Τα likes «έπεσαν» βροχή, τα retweets ήταν πολλά, ενώ άλλοι χρήστες κάτω από το post έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον γάμο των Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr