Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες»
Www.true.gr

Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες»

Πάγωσαν όλοι μόλις άκουσαν την ατάκα του πρωθυπουργού…

Ουκ ολίγες φορές ο πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα. Κανένας δεν θα ξεχάσει για παράδειγμα το μακάβριο επιχείρημά του πως το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (αφού αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών).

Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε εκ νέου, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε μέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ, ενδεχομένως, ούτως ώστε να μη δουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες ατάκες.


Ωστόσο ένας εκ των κατοίκων της περιοχής έβγαζε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση την οποία έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα η οποία είδε την περιουσία της να καίγεται. Οι κάτοικοι καταγγέλουν πως δεν τους έχει δοθεί απολύτως καμία βοήθεια, στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε να δηλώνει πως το σημαντικότερο είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα.

Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, χωρίς κανέναν προφανώς σεβασμό σε ό,τι εκείνη έχει βιώσει της απάντησε: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Ηταν τέτοιος ο κυνισμός της απάντησής του, που με βάση τους αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» ακόμα και εκείνοι που τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι.


Δείτε λοιπόν το βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο κ. Τσίπρας στους ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν στη φωτιά οικογένειες, φίλους, σπίτια και περιουσίες:

ΠΗΓΗ: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr