Τσιόδρας: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε... Δεν είναι δυνατόν να χαλαρώνουμε»
Www.true.gr

Τσιόδρας: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε… Δεν είναι δυνατόν να χαλαρώνουμε»

Συνολικά 2.463 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και 55 νέα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τέσσερις νέοι θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο και 125 είναι συνολικά. «Σπόντες» για «απρόσεκτες συμπεριφορές».

Χθες, Τετάρτη 22.04.2020, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος από κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Σήμερα, Πέμπτη 23.04.2020, δυστυχώς ο κ. Τσιόδρας ανακοινώνει πως η λίστα των νεκρών στην χώρα μας αυξάνεται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό έχει πάρει την συνηθισμένη θέση του για να ενημερώσει για τον χάρτη του φονικού ιού στην Ελλάδα.Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως υπάρχουν νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

«Μπηχτές» για τους… λίγους
«Στεναχωρούμαι να λέω ότι απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων είναι άδικη γι’ αυτούς που προσέχουν και οδηγούν σε αναζωπυρώσεις», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για να συνεχίσει λέγοντας πως σε δυο τέτοιες περιπτώσεις έγινε το κακό.

“Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε. Δεν είναι δυνατόν να χαλαρώνουμε και να χάνουμε την επαγρύπνησή μας”, είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας. “Όλα τα δεδομένα τονίζουν την ανάγκη επαγρύπνησης σε όλους τους τομείς της οικονομίας”, συνέχισε.Τέλος, ο καθηγητής μίλησε για τις υφασμάτινες μάσκες, λέγοντας πως σήμερα τοποθετήθηκε η Επιτροπή, η οποία υιοθέτησε συστάσεις “για να δώσει λιγότερες ευκαιρίες στον ιό να μεταδοθεί”.

Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε τους κινδύνους του εφησυχασμού που κρύβει η χρήση της μάσκας.

Δείτε LIVE όσα λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορονοϊό

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr