Τσιόδρας: 71 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. "Ανησυχητική" άνοδος κρουσμάτων, οι σκέψεις της κυβέρνησης ενόψει Πάσχα
Www.true.gr

Τσιόδρας: 71 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. «Ανησυχητική» άνοδος κρουσμάτων, οι σκέψεις της κυβέρνησης ενόψει Πάσχα

Ζωντανά αυτή την ώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα τα οποία συνολικά είναι πλέον 1.955. 79 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Η λίστα των νεκρών, οι σκέψεις της κυβέρνησης ενόψει Πάσχα και η ενημέρωση για τις μάσκες.

Ένα ακόμη απόγευμα που ο Σωτήρης Τσιόδρας «μπαίνει» στα σπίτια των Ελλήνων για να ανακοινώσει το πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Με το Πάσχα να πλησιάζει, οι Αρχές εργάζονται πυρετωδώς ώστε να μην υπάρξει καμία παρέκκλιση στο πλάνο της απαγόρευσης κυκλοφορίας με φόντο μια πιθανή χαλάρωση των μέτρων στην συνέχεια. Και σήμερα, λοιπόν, ο Σωρήρης Τσιόδρας. πήρε την… συνηθισμένη θέση του.


Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ενημερώνει για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα, Πέμπτη 09.04.2020.

Συγκεκριμένα τόνισε πως υπάρχουν 71 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα και 1.955 συνολικά, ενώ τρεις ακόμη συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πια σε 86.


Ξεκάθαρος ο Τσιόδρας για τα γάντια
“Λίγες ενδείξεις ότι η χρήση τους προσφέρει προστασία. Οι προθέσεις είναι καλές, αλλά η εκτεταμένη χρήση είναι πολλές φορές μάταιη. Πολλοί φορούν γάντια για να προστατευτούν, αλλά έχουν και κινδύνους. Η υπερβολική εξάρτηση από τα γάντια προσφέρει ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και μπορεί να προκαλέσει εφησυχασμό”.

Δείτε LIVE όσα λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορονοϊό

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr