Τσαντάκιας σε Πολυκατοικία Αρπάζει την Τσάντα Γυναίκας και την Σέρνει στις Σκάλες Μαζί με το Παιδί της.
Www.true.gr

Τσαντάκιας σε Πολυκατοικία Αρπάζει την Τσάντα Γυναίκας και την Σέρνει στις Σκάλες Μαζί με το Παιδί της.

Ένας κλέφτης πορτοφολιών κατηγορείται ότι στοχεύει γυναίκες με ακριβές τσάντες. Τον έχουν συλλάβει για την ληστεία μιας μητέρας που ήταν με την κόρη της, όπου τους τράβηξε κάτω από μια σκάλα προκειμένου να κλέψει την τσάντα της.

Κλοπή: Ποιος είναι ο δράστης

Ο Pablo Cabrera 26 ετών, πιάστηκε από κάμερα παρακολούθησης την ώρα που επιτίθεται στην γυναίκα με το παιδί της, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, στις 6 Μαΐου.

Τα αρχεία παρακολούθησης από το κτίριο έδειξαν ότι η μητέρα κρατούσε το χέρι της κόρης της καθώς περπατούσαν σε μια σκάλα.Το βίντεο δείχνει τον δράστη να πλησίαζε από απόσταση. Στην συνέχεια ακολουθεί το ζευγάρι στις σκάλες και αρπάζει την τσάντα της γυναίκας.

Κλοπή: Τι ακριβώς συνέβη

Η αστυνομία είπε ότι ο Cabrera «τράβηξε βίαια» την τσάντα από το θύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί η πτώση της γυναίκας και της κόρης από την σκάλα.Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο Cabrera διέφυγε από την περιοχή με ένα μαύρο Lexus (αυτοκίνητο).

Χρησιμοποιώντας την περιγραφή του Cabrera και του οχήματός του, η αστυνομία δήλωσε ότι ήταν σε θέση να συνδέσει τον άντρα και με άλλες ληστείες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα τα θύματα του Cabrera ήταν γυναίκες από την Ασία που φορούσαν ακριβές τσάντες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr