«Τσακώσαμε» την εστεμμένη του My Style Rocks! Ποια Παίκτρια έχει πάρει Τίτλο σε Καλλιστεία;

Την καλύτερη της εμφάνιση έκανε σήμερα το μεσημέρι η Τάνια Κοφινιώτη στο My Style Rocks. Η όμορφη ξανθιά παίκτρια από την Κρήτη κατέβαινε σε πορεία, βάση του concept της, και κατάφερε για πρώτη φορά να εντυπωσιάσει κριτές και συμπαίκτριές της.

Κι ενώ την επευφημούσαν για τη στιλιστική της επιλογή στο video wall εμφανίστηκε μια φωτογραφία της από το παρελθόν που φορούσε ένα στέμμα. Η Τάνια Κοφινιώτη είναι εστεμμένη και μάλιστα έχει πάρει μέρος και διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, η Τάνια αναδείχτηκε πρώτη στον πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς και στέφθηκε Star G SHellas 2014, και εν συνεχεία εκπροσώπησε την Ελλάδα στα «Miss Bikini Univerese» στην Κίνα.

Η φωτογραφία που έδειξαν στο My Style Rocks, όπως ανέφερε η ίδια η παίκτρια ήταν από ένα διαγωνισμό στη Σαλαμίνα που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή.


Η ξανθιά κρητικιά έχει παρουσιάσει και καλλιστεία στη Γλυφάδα, τα Star Αττική 2014, Miss Αττική, Miss Body, Miss Young, Miss Face, Miss Dancing και τον τιμητικό τίτλο για τον χώρο που φιλοξένησε τα καλλιστεία Miss Level!

Τέλος, την Τάνια Κοφινιώτη την είδαμε και στο Shopping Star, την περασμένη σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=7umZIZztCOQ
Δείτε την εμφάνιση της Τάνιας Κοφινιώτη στο My Style Rocks που εντυπωσίσε την κριτική επιτροπή
https://www.youtube.com/watch?v=FcBNjCGQFkI

πηγή: peoplegreece.com