«Τρύπιο” το Casting για το Nomads. Το λάθος του Ποφάντη και το κόστος

Το σοκ στα στελέχη του Αντ1 είναι μεγάλο καθώς τα κόστη είναι πολλά και μεγάλα και την ίδια στιγμή μέχρι και την Τετάρτη δεν υπάηρχε κάποιος αξιόλογος παίκτης απο τα Castings.

Και μπορεί κάποια στιγμή να προσπάθησε ο Λιαρέλης να δώσει λύση φέρνοντας κοντά τον Νίκο Κοκλώνη-ως ambassador της Turkish airlines στην Ελλάδα- για να καλυφθολυν τα εισητήρια, αλλά η εμμονή του Ποφάντη-γιατί άραγε;- με τον παρουσιαστή απομάκρυνε τόσο την λύση του κόστους αλλά και τον Κοκλώνη απο το κανάλι.

Την ίδια ώρα και μέχρι την Τετάρτη που μας πέρασε δεν έχει προκριθεί καμία λύση για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το παιχνίδι. Τι κι αν οι προσδοκίες είναι μεγάλες; Τι κι αν ο στόχος είναι φέτος να έρθουν ονόματα και όχι μαϊντανοί ή ξεχασμένοι τραγουδιστές;

Η προετοιμασία μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το ρεπορτάζ είναι ερασιτεχνική.

Για να καταλάβετε τι εννοώ, ακόμα και ο Πούμπουρας που δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί έχει μπεί στην διαδικασία αναζήτησης, συμμετέχει στις συσκέψεις ενώ μαθαίνω ότι έχει προτείνει με την σειρά του πρόσωπα.

Έλα όμως που για να έρθει κάποιος αναγνωρίσιμος θέλει μεροκάματο; Και λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Κάντε μια αναγωγή. Πρίν απο λίγο καιρό ταξίδεψαν στην Μαδαγασκάρη τρία στελέχη του Αντ1 προκειμένου να επιθεωρήσουν τους χώρους στο νησί όπου και θα γυριστεί το show.

Ξέρετε τι κόστος είχε το ταξίδι και η παραμονή τους; Πάνω απο 23000 ευρώ. Για τρία άτομα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν σκάσουν 70;

Ποιος θα πρωτοπληρωθεί; Το αδιέξοδο είναι μεγάλο και ο χρόνος λίγος. Θα τα καταφέρουν; Οψόμεθα

Πηγη nassosblog.gr