Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Μαρία Κορινθίου: «Ντροπή, είμαι έξαλλη, δέχτηκα bullying»

Φανερά εκνευρισμένη μίλησε στην κάμερα του Epsilon η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την πρόσφατη φωτογράφισή της για τις ανάγκες εβδομαδιαίου περιοδικού, δέχθηκε άπειρα σχόλια και μηνύματα που είχαν να κάνουν με τις σωματικές της αναλογίες, αλλά και το ρετούς που έγινε στο πολυσυζητημένο εξώφυλλό της.

Μιλώντας στο Επιτέλους ΣΚ και στον Νίκο Γεωργιάδη, η Μαρία Κορινθίου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκειά της.


Η απάντηση για τα σχόλια που δέχθηκε: «Εκνευρίστηκα. Όλο αυτό που δέχτηκα ήταν ένα είδος bulling από ανθρώπους και εκπομπές (…) Την πρώτη μέρα που ξεκίνησε μου λέγανε “πρέπει να αδυνατίσεις, πρέπει να χάσεις και το στήθος σου είναι μεγάλο”. Είναι τραγικό αυτή τη στιγμή να καθόμαστε έτσι και να μιλάμε γι αυτό το πράγμα».

Το ξέσπασμα της Κορινθίου: «Με έχουνε στην μπούκα και ξέρω τον λόγο που το κάνουνε. Δεν έχω κανέναν πίσω από τις πλάτες μου, ότι κάνω το κάνω μόνη μου. Με τη δική μου δύναμη, δική μου εργατικότητα, με το δικό μου μυαλό και προφανώς αυτό ενοχλεί. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε με τέτοια επίθετα και τέτοια ειρωνεία. Θα κάτσω εγώ τώρα να ξεκαθαρίσω εάν έγινε ή όχι ρετούς σε ένα εξώφυλλο περιοδικού; Δηλαδή, σοβαρά μιλάμε τώρα; Αυτό για εμένα είναι επίθεση».


Οι χαρακτηρισμοί για τους ανθρώπους από τον χώρο των media:«Οι βρυκόλακες, γιατί έτσι θα τους πω, έτσι είναι, για να ρουφήξουν αίμα, δεν τους άρεσε, λένε, “αααα, άρα έχει ψεύτικο”(…) Κακώς, ντροπή, μεγάλη ντροπή. Είμαι έξαλλη, να το γράψουν αυτό…».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου

Πηγή fthis.gr