Τρομερό σκηνικό: νεόνυμφοι «πλακώθηκαν» λίγο μετά την εκκλησία (βίντεο)
Www.true.gr

Τρομερό σκηνικό: νεόνυμφοι «πλακώθηκαν» λίγο μετά την εκκλησία (βίντεο)

«Κλάμα»- κυριολεκτικό και μεταφορικό: νεόνυμφοι με το που έφυγαν από την εκκλησία παίξανε… ξύλο! Πρέπει να πήραν το πιο γρήγορο διαζύγιο στα χρονικά!

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην πόλη Τούλα. Ένα πολυτελές αυτοκίνητο σταματάει στη μέση του δρόμου. Μια γυναίκα με νυφικό βγαίνει από μέσα σε έξαλλη κατάσταση, κρατάει ακόμη την ανθοδέσμη. Την ακολουθεί ο γαμπρός ντυμένος και αυτός ακόμη με το κοστούμι του.

Στη μέση του δρόμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου, νύφη και γαμπρός στήνουν έναν τρικούβερτο καυγά. Κάποια στιγμή μετά τις βρισιές και τις λεκτικές αψιμαχίες, ο γαμπρός πιάνει τη νύφη από το χέρι και αρχίζει να την τραβά προς το αυτοκίνητο. Εκείνη αντιδρά, και πριν καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει του ρίχνει ένα χαστούκι με την ανθοδέσμη που κρατούσε.Ο γαμπρός μένει αποσβολωμένος μπροστά από την ανοιχτή πόρτα της λιμουζίνας, ενώ η νύφη σε κατάσταση αμόκ, σηκώνει το νυφικό της για να μην την εμποδίζει και αρχίζει να περπατά μόνη στην πλατεία μέχρι που φεύγει. Το ζευγάρι τελικά μάλλον δεν θα πάει μήνα του μέλιτος.

prototupo

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr