Τρομακτικό Ατύχημα στη Φθιώτιδα: Τρένο Παρέσυρε Αυτοκίνητο. Θρίλερ με τους Εγκλωβισμένους Επιβάτες

Αγώνας δρόμου από τους διασώστες στη Φθιώτιδα για τους εγκλωβισμένους στο αυτοκίνητο – Το τρένο παρέσυρε το όχημα σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα – Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν 4 άτομα – Δύο γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες – Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που τράβηξαν διερχόμενοι οδηγοί – Το λάθος που έγινε

Η σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Τιθορέα στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το πήγε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά, πάνω στις γραμμές.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άνδρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση, ελαφρά τραυματισμένοι.


Όμως οι δυο γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες με τις πληροφορίες να θέλουν τη μια από τις δυο, πολύ σοβαρά τραυματισμένη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο για να την κρατήσουν στη ζωή.


Το μεγάλο λάθος που έφερε τη σύγρκουση

Οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο επικοινώνησαν με το NewsIt.gr και ανέφεραν ότι η σύγκρουση προκλήθηκε από την απερισκεψία του οδηγού του αυτοκινήτου. Όπως ανέφεραν το όχημα έκανε προσπέραση στη σιδηροδρομική διάβαση και μπήκε στις ράγες τη στιγμή που ερχόταν το τρένο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr